Fitoceaiuri Siberiene

Fitoceaiul este o combinatie de plante medicinale benefice pentru sanatate, relaxare si energie, dupa caz.
Prin compozitia sa, fitoceaiul asigura un proces de maxima asimilare a substantelor active, rezultand un efect rapid.
Consumul de fitoceaiuri exclude posibilitatea de supradozare si efecte secundare.

Traditii in servirea ceaiului

Inca din Antichitate, marile civilizatii aveau o lunga traditie in consumul de ceaiuri, ducand un stil de viata cat mai sanatos.
Ceaiul este considerat o bautura revigoranta, care alunga somnul. Poate fi consumat ca substituent al cafelei, neavand contraindicatii in consumul de cantitati mari.
Ceaiul este considerat o bautura cu actiune tamaduitoare si efect medicamentos. Pe langa beneficiile medicinale, trateaza si starile de iritatie, anxietate si depresie.
Ceaiul este o bautura care se lupta cu o serie de afectiuni.

Traditii din Buriatia si din insula Olkhon
In inima apelor adanci si cristaline ale lacului Baikal, se intinde misterioasa insula Olkhon (Rusia). Conform legendelor, aceasta este considerata patria intregului popor buriat care era recunoscut pentru longevitate si vitalitate, datorita consumului de ceaiuri. Legenda spune ca atunci cand femeile buriate sufereau de anxietate si depresie, sotii lor le duceau cu barca pe insula sacra Olkhon, din centrul lacului Baikal, unde se aflau samanii. Tamaduitorii foloseau aceste ceaiuri pentru a le alunga energiile negative, depresiile, pentru a le reda vitalitatea si energia in vederea reproducerii.

Insemnatatea plantelor de pe insula Olkhon
Varietatea uimitoare si puterea miraculoasa a plantelor medicinale Insula Olkhon – campion de necontestat din punct de vedere al rezervelor si a calitatii plantelor medicinale.
Ceaiurile de pe insula Olkhon contin substante biologic active, in concentratie ridicata.

Plantele medicinale din Baikal-Olkhon (Siberia) sunt cele mai aromate plante folosite in medicina traditionala, colectate in mod unic din punct de vedere ecologic.
Fiind unul dintre cele mai insorite locuri din lume, aceasta insula uimitoare este renumita nu numai pentru numarul mare de specii de plante medicinale, cat si pentru concentratia mare de substante biologic active pe care le contin.

Colectia de fitoceaiuri
Ceaiurile vindecatoare din Olkhon va daruiesc sanatate si vigoare.