Elemvitals

Aceste produse sunt literalmente ELEMENTELE VIETII!

La fabricarea produselor din seria ELEM VITALS au fost utilizate ultimile inovatii din domeniul biologiei si al biochimiei moleculare. Seria ELEM VITAL contine minerale intr-o forma organica concentrata. In timpul fabricarii lor, au fost luate in calcul caracterul si particularitatile proceselor lor de asimilare in organism.

Se stie ca nu toate mineralele se asimileaza la fel de bine. De regula, acest lucru se intampla din doua motive:
- mineralele care au o forma ionica simpla patrund usor in compusii solubili in apa si sunt eliminati rapid din organism odata cu urina, cu transpiratia etc., motiv pentru care nu reusesc sa-si manifeste proprietatile benefice;
- toate mineralele, in virtutea diferentelor lor fizico-chimice, sunt asimilate de organism in mod diferit si intr-un grad diferit (de la 20 pana la 80%, in functie de cantitatea de substanta care a ajuns in organism).

Pentru o asimilare maxima, este necesar ca mineralul sa ajunga in organism intr-o forma concentrata sau intr-o cantitate excedentara.
Toata aceasta particularitate este luata in calcul in timpul fabricatiei produselor din seria ELEM VITAL.

Mineralele din produsele liniei ELEM VITAL sunt incorporate in moleculele organice ale acidului citric, ale acidului ascorbic si ale acidului lactic si, de asemenea, in fermentii celulari ai drojdiilor. Acest lucru garanteaza o asimilare optima de catre organism a microelementelor indispensabile acestuia in cantitati necesare, fara riscul de supradozare.