Nou

Mai multe poze

  • Active Fiber
  • Active Fiber
Cod produs: 403729

Active Fiber - Body Compliment

Acest complex bogat în peptine de origine vegetală naturală menține mai multe funcții vitale, în special, s-a dovedit că un consum de peptine ( g/zi) ajută la menținerea nivelului normal de colesterol în sânge
104,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Sarcina principală a fibrei active este legarea în tractul digestiv a toxinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor, restaurarea microflorei intestinale normale. Intrând în stomac, celuloza creşte rapid în volum şi creează efectul de saturaţie rapidă, ceea ce ajută la reducerea conţinutului caloric, şi a cantităţii de alimente consumate. Astfel, "Active Fiber" nu numai că ajută la combaterea excesului de greutate, dar are şi un efect de curăţare, normalizează microflora intestinală şi sistemul imunitar.


Produsul conţine 5 tipuri de fibre dietetice cele mai importante . Cu ajutorul tehnologiilor de bioinginerie toate acestea se transformă într-o formă solubilă în greutate moleculară mică, care cresc activitatea de absorbţie cu 8-10 ori.

Specificatii

Beneficii

1. Pectinele mici (monopectine) leagă toxinele, restabileşte microflora intestinală normală, neutralizează carcinogentele intestinale.
2. Guar reduce excesul de carbohidraţi și zahăr în intestine, elimină senzaţia de foame, promovează saturaţia rapidă. 
3. Oligocitozina leagă excesul de grăsimi şi colesterolul în intestin. Datorită formei solubile cu greutate moleculară scazută, este de 10 ori mai activă decât chitosanul convenţional. 
4. Inulina reduce necesarul de carbohidrați, reduce nivelul de zahăr, normalizează microflora intestinală. Principalele surse naturale de inulină sunt rădăcinile de brusture şi de anghinare din Ierusalim. 
5. Alginații leagă metalele grele, accelerează trecerea alimentelor prin intestine, reducând astfel digestibilitatea alimentelor în exces, alcoolului şi formarea de produse de descompunere nocive. Principala sursă naturală sunt algele marine.

Ajută la energia zilnică, la o curăţare bine definită şi la scăderea în greutate !

Compozitie

Complexul pectinic PoliPectinat™ (pectine citrice, de mere, de fructe de padure), gumă de guar, alge, radăcină de brusture, althaea, oligohit alimentar (oligozaharide de chitosa)

Compoziție activă în 6 capsule

Nume

Greutate, G

% din DZR

Pectin

0.639

32

 

* Doza zilnică recomandată

Utilizare

Câte 2 capsule, de 2 ori pe zi, cu 30 min înaintea meselor.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon cu 20 de capsule
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii