Nou

Mai multe poze

  • Synchrovital II creier
  • Synchrovital II creier
  • Synchrovital II creier
Cod produs: 500071

Synchrovital II creier


  • Protectia cronobiologică a celulelor creierului

  • Synchrovitals II este un supliment alimentar ce susține activitatea normală a sistemului nervos

210,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

„SynchroVital II“ este recomandat adulților ca o sursă de ginsenozide, flavonol-glicozide și baicalină, ca o sursă suplimentară de vitamina C și hipericină.

Componentele sale sunt niște protectori ai celulelor creierului și ai sistemului nervos central. Produsul acționează asupra menținerii funcției unei memorii bune, a unei gândiri rapide și a unei capacități mentale crescute.

  • Protecția cronobiologică a celulelor creierului
  • Synchrovitals II este un supliment alimentar ce susține activitatea normală a sistemului nervos

Specificatii

Beneficii

CAPACITATE DE MUNCĂ MENTALĂ CRESCUTĂ. Produsul acționează în direcția menținerii unei memorii bune, a unei gândiri rapide și a unei bune capacități mentale.

ACTIVE VERIFICATE DINTR-O DOZĂ EFICIENTĂ. În compoziția sa este inclus un component care are cea mai mare eficiență asupra circulatiei cerebrale și care împiedică formarea cheagurilor de sange – extractul din frunzele de Ginkgo biloba. Flavonol-glicozidele extractului de Ginkgo biloba favorizează menținerea vâscozității sângelui în limitele normale

LEGENDARUL GINSENG MEDICINALÎn produs se găsește un extract dintr-o plantă medicinală legendară, de înaltă calitate – Ginsengul care constituie unul dintre cele mai eficiente medicamente ce întarzie apariția extenuării musculare și mentale. Ginsenozidele (conținutul din produs constituie 140% din doza zilnică) ajută la adaptarea nevoilor organismului în anumite situații de viată, independent de direcția factorului patologic.

100% DIN NORMA ZILNICĂ A FLAVONOIDELOR. Activitatea antioxidantă a produsului protejează celulele creierului împotriva distrugerii, iar vasele sanguine – împotriva dezvoltării ateroscrelozei și este asigurată cu flavonoide din extractele vegetale ale sunătoarei, ale salviei și ale Gotu Kola.

Compozitie

Ingrediente de bază: Extract de Ginkgo Biloba, extract de ginseng, extract Gotu Kola, extract de guralupului de Baikal, extract de sunătoare, extract de salvie, palmitat de ascorbil.
Formula 1: extract de Ginseng, extract de Gotu Kola, palmitat de ascorbil, extract de Ginkgo biloba.
Formula 2: extract de gura lupului de Baikal, extract de sunaăoare, extract de salvie, palmitat de ascorbil.

Utilizare

Adulții vor lua 1 capsulă de complex matinal dimineața și 1 capsulă de complex de seară seara, în timpul mesei. Durata curei 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Cutie cu blistere 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii