Nou

Mai multe poze

  • Luteină și zeaxantină Trimegavitals
  • Luteină și zeaxantină Trimegavitals
Cod produs: 500102

Luteină și zeaxantină Trimegavitals

Complexul conține o concentrație mare de pigmenți - filtre naturale de lumină - luteina și zeaxantina pentru cei care petrec mult timp la calculator și cu alte dispozitive electronice. În plus, complexul este îmbogățit cu ulei de cătină și cu vitamina E, care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

140,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Complexul conține o concentrație mare de pigmenti -filtre naturali de lumină - luteina și zeaxantina pentru cei care petrec mult timp la calculator și cu alte dispozitive electronice. În plus, complexul este îmbogățit cu ulei de cătină și cu vitamina E, care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Specificatii

Beneficii

După cum se știe, nu există încă preparate farmaceutice eficiente pentru tratamentul degenerării legate de vârstă a retinei și a calității vizuale . Prin urmare, nu avem încă alternative decât să folosim substanțe biologice active naturale care pot opri acest proces inevitabil. Având în vedere gravitatea acestei probleme, nu este surprinzător faptul că astăzi, ca mijloc de prevenire, sunt recomandate zeci de substanțe și produse diferite pe baza acestora. Unele dintre ele sunt într-adevăr foarte eficiente, unele au un efect ușor, iar altele nu au absolut nimic de-a face cu acest subiect, din acest motiv au fost făcute câteva cercetări.

Potrivit rezultatelor primului studiu, care s-a încheiat în 2008, s-a constatat că numai combinația dintre antioxidanți (vitaminele E și C, beta-caroten) și zincul în doze foarte mari prezintă eficiența dovedită. Eficacitatea substanțelor rămase nu a fost dovedită.

Al doilea studiu s-a concentrat în principal pe luteină și zeaxantină, care nu erau disponibile în formă pură în momentul primului studiu din 2002. După cum s-a dovedit, ambele substanțe sunt, de asemenea, foarte eficiente în reducerea riscului de degenerare a retinei. Dar ceea ce este cel mai interesant - atât luteina, cât și zeaxantina îmbunătățesc semnificativ calitatea viziunii: mărirea contrastului, reducerea "petelor orb", contribuie la restabilirea vederii după expunerea luminii puternice.

Ca urmare acestor studii producătorii de suplimente se concentrează în ultima perioadă pe luteină și zeaxantină. Prin urmare, atunci când alegeți un produs, în primul rând acordați atenție acestor substanțe .

Al doilea punct important este prezența simultană a luteinei și a zeaxantinei. Pentru o lungă perioadă de timp a existat o opinie că ele nu au un efect independent și utilizarea luteinei (mai accesibile) poate înlocui complet combinația de luteină și zeaxantină. Cu toate acestea, datele recente arată că aceste substanțe au diferite puncte de aplicare în retină. 

Zeaxantina reglează aspecte importante ale funcției retiniene  viziunea de contrast redus și recuperarea rapidă a funcției vizuale după expunerea la lumină puternică.

Doza zilnică recomandată pentru persoanele sănătoase este 5 mg luteină și 1 mg zeaxantină. 

Ajută la preîntâmpinarea afecțiunii oculare, cataractă; ajută la contracararea efectelor nocive ale radiațiilor ultra-violete; previne apariția aterosclerozei oculare și, în general, a tulburărilor de vedere, inclusiv cele cauzate de diabetul zaharat.

Compozitie

Ingediente: Vitamina E; luteină; ulei de cătină; zeaxantină OptiSharp™ 20%

Ingredientele active într-o capsulă

NUME

Greutate, mg

 

% din DZR

Zeaxantină

2,4 mg

240

Vitamina Е

4,85 mg

32,3

Luteină

10,0 mg

200

* Doza zilnică recomandată

 

 

Utilizare

Adulţii vor administra câte 1 capsulă pe zi în timpul meselor

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Cutie cu blistere cu 30 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii