Nou

Mai multe poze

  • Borago si Amarant Trimegavitals
  • Borago si Amarant Trimegavitals
Cod produs: 500049

Borago si Amarant Trimegavitals

Profilaxia reacţiilor alergice!
90,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Borago si Aramanth este o sursă suplimentară de acizi graşi polinesaturaţi Omega-6, ale cărui componente active sunt:

  • uleiul de borago
  • uleiul de amaranth
  • vitamina
  • vitamina D

Specificatii

Beneficii

Uleiul de borago (sau „limba mielului“) este un ulei din plante, obţinut prin metoda presării la rece a seminţelor de borago. Are un miros asemănător cu cel de castravete proaspăt. Din cele mai vechi timpuri, la noi a ajuns fraza: „Ego borago gaudia semper ago“ (Eu, Borago, mereu învigorez). În timpul reginei Angliei Elisabeta I, florile de borago erau adăugate în salate cu scopul de a trezi mintea. Ştiinţa modernă doar a confirmat înţelepciunea generaţiilor din urmă. Efectul său este legat de conţinutul mare de acid din gama acizilor linolenici (GLA, Gamma Linolenic Acid-GLA), fiind o substanţă hidratantă necesară. Fără această substanţă, nu se produce Prostaglandina E1 (PGE1) – una dintre cele mai eficiente substanţe de protecţie, care previne îmbătrânirea prematură, procesele inflamatorii şi alergia.
Sinteza GLA se realizează în organismul uman cu ajutorul participării unui ferment specific, fără de care acizii Omega-6 nu se pot transforma în GLA. Cantitatea acestui ferment scade odată cu vârsta. Activitatea lui scade dacă se consumă în exces zahăr, alcool şi margarină.

Uleiul de amarant este obţinut prin metoda presării la rece a seminţelor de amarant, o plantă care creşte în America Centrală şi America de Sud. Până la descoperirea Americii de către Columb, seminţele de amarant au fost hrana principală a triburilor indiene din Antichitate şi erau numite „grâul aztecilor“ şi „pâinea incașilor“. La grecii antici, amarantul era considerat un simbol al nemuririi, iar în medicina chineză antică, această plantă era folosită ca un remediu ce dăruia tinereţe şi longevitate. Utilizarea amarantului în scopuri de vindecare este determinată de compoziţia sa unică, în care este inclusă o cantitate foarte mare de substanţe biologic active: aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, microelemente, minerale, vitamine, proteine, acizi graşi polinesaturaţi, acizi biliari, alcooli, steroizi şi squaleni, capabili să susţină organismul şi să sporească rezistenţa faţă de diverse infecţii virale, fungice şi bacteriene.

Vitamine E previne îmbătrânirea prematură a organismului uman şi contribuie la întărirea imunităţii, are proprietăţi antiinflamatoare şi un efect benefic asupra funcţionării sistemului cardiovascular şi, de asemenea, contribuie la îmbunătaţirea stării funcţionale a sistemului muscular şi reproductiv.

Vitamina D contribuie la întărirea imunităţii, îmbunătaţeşte asimilarea de calciu şi fosfor de către organism, ce sunt necesare pentru formarea şi refacerea ţesutului osos şi, de asemenea, scade riscul de dezvoltare a multor boli.

Compozitie

Ingrediente : Vitamina D3, Vitamina Е, ulei de amarant, ulei de borago. 

Ingrediente active pe 1 capsula

Nume

Greutate

% DIN DZR

Vitamina E

60 mg

400

Vitamina D3

600 ME

150

Omega - 3

213 mg

35,5

* Doza zilnică recomandată

Utilizare

2 capsule, dimineaţa, 2 capsule, seara, în timpul mesei, cu apă.
Este recomandat să se administeze de 2-3 luni, de 2-3 ori pe an.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicaţii: intoleranţa individuală la componenţii produsului, perioada de sarcină şi alăptare. Consultaţi medicul înainte de administrare.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu la mai mult de 25°С, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Cutie cu blistere 30 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii