Nou

Mai multe poze

  • Vitagermaniu - germaniu organic și antioxidanți
  • Vitagermaniu - germaniu organic și antioxidanți
Cod produs: 400599

Vitagermaniu - germaniu organic și antioxidanți

Soluția anti-îmbătrânire inovatoare "VitaGermaniu" cu complexul Vitage ™ permite controlul multor procese care stau la baza îmbătrânirii. 

280,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Soluția anti-îmbătrânire inovatoare "VitaGermaniu" cu complexul Vitage ™ permite controlul multor procese care stau la baza îmbătrânirii. Creșterea eficienței schimbului de oxigen în celule, un puternic efect antioxidant, protecția aparatului genetic al celulelor, menținerea activității ridicate a imunității - toate acestea au devenit posibile datorită celor mai noi micronutrienți preventivi, cum ar fi Coenzima Q10, resveratrolul, germaniul organic și hidroxitrosolul. Complexul natural Vitage ™ patentat are un efect de întinerire asupra întregului corp, dar punctele cheie de aplicare sunt sistemele nervoase și endocrine centrale, ficatul, articulațiile, sistemul cardiovascular.

Specificatii

Beneficii

ÎNCETINIREA PROCESELOR DE ÎMBĂTRÂNIRE - astăzi este o sarcină foarte reală, datorită descoperirii substanțelor biologic active inovatoare. "Vitagermaniu"conține în compoziția sa un cocktail întreg de agenți anti-îmbătrânire cei mai eficienți.

Germaniu Organic -  Un microelement unic care mărește aportul de celule cu oxigen. Compusul organic al germaniului, care face parte din produs, este o dezvoltare inovatoare a Institutului de Compoziții de Organoelemente din Moscova.

COENZYM Q10, ACID LIPOIC ȘI VITAMINA C -  Cel mai puternic și universal antioxidant "cocktail pentru tinerețe" în cea mai eficientă doză.

EXTRACT DE FRUNZE DE MĂSLIN ȘI GINKGO Cele mai bune remedii naturale pentru menținerea tineretii și elasticitatea vaselor de sânge și circulația completă a sângelui. Produsul conține extracte de calitate farmaceutică de la compania germană Finzelberg cu mai mult de 100 de ani de istorie.

TRANS RESVERTROL RESVIDA®Produsul include resveratrol ultrapur (o formă naturală reală, spre deosebire de alte modificări ale resveratrolului) produse de compania elvețiană DSM Nutritional. Și aici, despre această substanță, este necesar să spunem cu mult mai mult în detaliu: 
RESVERATROL a fost în câmpul de vedere al oamenilor de știință nu cu mult timp în urmă - cu puțin peste 30 de ani în urmă, când au încercat să descopere " paradoxul francez". Deci, este necesar să numim fenomenul de DURATA DE VIAȚĂ LUNGĂ ȘI ÎNCETINIREA RĂSPÂNDIRII BOLILOR CARDIOVASCULARE printre locuitorii Franței pe fondul consumului ridicat de grăsimi animale și dăunătoare în compoziția brânzeturilor, untului și cărnii.

Oamenii de știință au presupus că francezii sunt protejati de unele substanțe conținute în vinul roșu, pe consumul căruia francezii se află pe primul loc in fața restului lumii. Dar numai în 1992 a fost publicat un articol care lega "paradoxul francez" de prezența lui in compoziția vinului roșu Resveratrol. Se găsește în cantități mari în vin roșu, deși, așa cum sa dovedit mai târziu, resveratrolul este sintetizat în multe alte plante.

Resveratrol are o caracteristică uimitoare. Aceasta a rămas un mister pentru o lungă perioadă de timp, până când studiul biologului american D. SYNKLER a fost publicat în 2003, ceea ce a demonstrat că resveratrolul poate prelungi viața celulelor de drojdie.

Conform experimentelor, resveratrolul este capabil să mărească activitatea genelor specifice responsabile pentru sinteza proteinelor, cea mai importantă funcție fiind aceea de a corecta diverse daune din aparatul genetic al celulei, ceea ce duce în cele din urmă la îmbătrânire. Prin urmare, aceste gene au fost numite gene de longevitate.

Această descoperire a pus totul în locul ei. Factorii de mediu măresc probabilitatea de deteriorare a aparatului genetic al plantelor și, în consecință, probabilitatea de deces. Pentru a preveni acest lucru, plantele încep să activeze SYNTHESIZE RESERTROL, care începe procesul de protecție suplimentară împotriva daunelor genetice.

Dar ceea ce este cel mai interesant, în cursul unor experimente ulterioare, s-a dovedit că gene similarede longevitate există la animale și, cel mai important, la om. Și, deși resveratrolul nu este sintetizat în organism, introducerea acestuia din exterior stimulează de asemenea activitatea acestor gene de longevitate.

Doar o singură capsulă Vitagermaniu în carcasa protectoare inovatoare a VKKPS® vă oferă un set complet al celor mai eficiente substanțe naturale anti-îmbătrânire, care anterior puteau fi obținute numai dintr-o întreagă schemă de produse importate costisitoare!

Compozitie

Ingrediente : extract de ginseng, coenzima Q10, vitamina C, extract de măsline, acid lipoic, transresveratrol Resvida ™, germaniu organic Astragerm-C ™

Ingrediente active într-o capsulă

Nume

Greuate, MG

%din DZR

oleuropeină 

9,8

49

Germaniu

1,1

- **

Coenzima Q10

88,2

294

resveratrol

30,1

100

Acid lipoic

35

116

Vitamina C 

89,5

149

Ginsenozide

7,2

144

* Doza zilnică recomandată. 
** Nivelul de consum recomandat nu este setat.

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă o dată pe zi, împreună cu o masă, durata de administrare este de 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Cutie cu blistere cu 30 de caspule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii