Nou

Mai multe poze

  • In Siberian si omega 3 Trimegavitals
  • In Siberian si omega 3 Trimegavitals
Cod produs: 500062

In Siberian si omega 3 Trimegavitals

<p>Sursă naturală de acizi - ulei de seminte de in. Omega 3-acizi grași (eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA)) reprezintă o componentă importantă a unei diete sănătoase.

132,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Sursă naturală de acizi - ulei de seminte de in. Omega 3-acizi grași (eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA)) reprezintă o componentă importantă a unei diete sănătoase. Produsul este îmbogățit in vitamina E.

Specificatii

Beneficii

Sarcina cea mai importantă a componentelor din complexul lipidic al produsului este compensarea deficitului de acizi grași polinesaturați din organism. În concentratul de untură de pește și în semințele de in siberian se găsesc mai mult de 70% de acizi grași polinesaturați Omega-3, dintre care, cei mai eficienți sunt acizii grași eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA), care au un efect puternic cardioprotector, antitrombic și vasodilatator.

Importanța exclusivă a uleiului de in este condiționată de conținutul acizilor grași Omega-3, care îndeplinesc numeroase funcții biologice în organismul uman. Aceștia participă la formarea membranelor celulare: într-o concentrație suficientă în organism, moleculele acizilor grași polinesaturați (PUFA) se integrează în membranele celulei, făcând-o mult mai stabilă și îmbunătățind transportul unor substanțe nutritive în celulă și din interiorul acesteia.

Acțiunea lor protectoare asupra vaselor noastre sanguine este extrem de valoroasă. PUFA contribuie, în primul rând, la îmbunătățirea stării pereților vaselor sanguine, ceea ce îi face inaccesibili factorilor dăunători. Acizii Omega-3 au o importanță deosebită pentru organismul femeii, întrucât contribuie la normalizarea fondului hormonal, atenuând sindromul premenstrual și îmbunătățind stare de spirit a femeilor în perioada menopauzei.

Compozitie

Ingrediente: ROPUFA (ulei de pește in bază din amestec de tocoferoli,palmitat de ascorbil si extract de rozmarin) conținând 375 mg acizi grași Omega-3 din care: 210 mg acid eicosapentaenoic/EPA si 10 mg acid docosahexaenoic/DHA- 500 mg, ulei rafinat din semințe de in- 45 mg, acetat de DL-alfa tocoferil furnizând 3,4 mg vitamina E - 5 mg, capsulă moale (gelatina - 23%, glicerină - 45 % , apa - 32 %) - 240 mg.

Utilizare

Se administrează câte 2-3 capsule pe zi în timpul mesei. 

Contraindicații: intoleranţa individuală la componenţii produsului, perioada de sarcină și alăptare. Consultați medicul înainte de administrare.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Cutie cu blistere cu 30 de capsule.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii