Nou

Mai multe poze

Cod produs: 500451

DHA Superconcentrat Omega 3 din alge Ulkenia

O sursă suplimentară de acid docosahexaenoic (DHA)

198,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

O sursă suplimentară de acid docosahexaenoic (DHA)
DHA este un acid gras polinesaturat, care joacă un rol important pentru creșterea și dezvoltarea unei persoane în toate etapele vieții sale. Este indispensabil și nu este sintetizat în organism, venind la noi cu mâncare. 

Specificatii

Beneficii

DHA afectează funcționarea multor organe și sisteme:

Organe de viziune. Conținutul de DHA din cojile exterioare ale celulelor vizuale este de până la 50%! Pentru ca noi să avem o viziune excelentă, acest acid esențial oferă elasticitate, permeabilitate și capacitate ridicată a peretelui celular pentru impulsuri vizuale. Cu deficitul de DHA din dietă, pereții celulari ai celulelor vizuale sunt umpluți cu alte grăsimi mai vâscoase, iar vederea noastră se deteriorează.

Sistemul nervos central. Datorită conținutului ridicat de DHA din celulele creierului, impulsurile nervoase pot trece rapid și ușor între celule, având un efect pozitiv asupra memoriei, vitezei de reacție și performanțelor mintale ridicate.

Pereții vaselor. Multe DHA sunt prezente și în pereții vaselor de sânge care alimentează creierul și organele de vedere. Aici se sintetizează substanțe importante care susțin fluiditatea normală a sângelui și împiedică vasospasmul, oferind astfel o nutriție completă celulelor creierului și retinei ochiului.

Celule germinale masculine. Mai puține decât în ​​celulele vizuale, DHA este conținut în spermatozoizi. Acest lucru asigură o mobilitate ridicată a celulelor germinale masculine și capacitatea lor de a fertiliza. Și invers - în cazul deficienței DHA, crește riscul infertilității funcționale masculine.

Sistemul reproductiv feminin. Admiterea DHA este importantă în planificarea sarcinii, deoarece reduce probabilitatea complicațiilor și contribuie la dezvoltarea normală a fătului.

Deficiența DHA în corpul oamenilor moderni este asociată cu un conținut scăzut de fructe de mare în dietă. Și dacă mâncăm pește, este de obicei cultivată folosind hrană artificială.
Numai peștii nu sintetizează DHA - îl obțin din algele adânci sau din peștii mici care se hrănesc cu acestea. Peștele cultivat artificial nu adesea conține acizi grași omega-3, motiv pentru care, ca materie primă pentru produsul "Trimegavital. DHA SuperConcentrat "a fost folosit ulei din alge marine de adâncime, produs prin tehnologie specială și fără miros specific de pește. 

Trimegavital. DHA SuperConcentrat este necesar pentru cei cărora le pasă:

  • privind memoria și viteza proceselor de gândire;
  • vederea bună;
  • funcționarea stabilă a sistemului vascular;
  • sistemul reproducător

O capsulă  conține 290 mg de DHA pur extras direct din sursa sa naturală - alge marine, care asigură un nivel corespunzător zilnic al acestui acid esențial în corpul uman.

Compozitie

Ingrediente: 290 mg de DHA din alge marine

Ingrediente active într-o capsulă

Nume

Greutate

% din DZR

DHA

290

41,4

* Doza zilnică recomandată

 

Utilizare

Contraindicații: Intoleranţa individuală la componenţii produsului, perioada de sarcină și alăptare. Consultați medicul înainte de administrare.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Cutie de carton cu blistere 30 de capsule.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii