Nou

Mai multe poze

Cod produs: 400241

Propolis cu Aur

Sporirea capacității de muncă.

78,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Sporirea capacității de muncă.

Balsam de aur "Propolisul Siberian" este creat pe baza de propolis, structurat de ioni de aur. Acest metal este considerat (în special, în medicina tibetană) principalul remediu curativ pentru bolile sistemului nervos, deoarece stabilizează energia celulelor nervoase și îmbunătățește fluxul sanguin cerebral.

Specificatii

Beneficii

Propolisul este îmbunătățit cu plante unice Altai care cresc energia potențială a creierului (Chaga, rădăcină roșie, rădăcină Maral), pentru a îmbunătăți circulația sângelui (Euphrasia, păducel, Astragalus), pentru a preveni ateroscleroza (trifoi, Tribulus, galbenele) și sistemul vizual este strâns legat de activitatea creierului, toate proprietățile de mai sus ale balsamului sunt direct legate de prevenirea bolilor oculare.

Compozitie

Ingrediente: apă arteziană, propolis ion-structurat, miere de munte, iarbă de euphrasia, iarbă de trifoi, iarbă de colții babei, ciuperca Chaga, rădăcină roșie, rădăcină de Maral, flori de calendula, rădăcină de astragalus, fructe de păducel

Utilizare

Adulții iau 1 lingurita de 1-3 ori pe zi. Agitați bine înainte de utilizare. Poate fi adăugat la ceai. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Sticlă de 100 ml.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii