Nou

Mai multe poze

  • Seleniu Organic - Elemvitals
  • Seleniu Organic - Elemvitals
Cod produs: 500031

Seleniu Organic Elemvitals

Noua formulă concentrată de Seleniu în formă organică – mineralul tinereții naturale care este unul dintre cei mai importanți antioxidanți ai organismului nostru!

138,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Seleniul este un microelement prețios pentru organismul nostru care este necesar absolut tuturor. Acesta intră in compoziția majorității hormonilor și a fermenților și, astfel, are legatură cu toate organele și sistemele organismului nostru. Insă, cel mai important lucru este faptul că seleniul apără membranele celulelor noastre împotriva proceselor de oxidare, protejând astfel celulele și țesuturile împotriva distrugerii. 

Specificatii

Beneficii

Seleniul organic - ElemVitals este suplimentat cu unul dintre antioxidanții din noua generație – taxifolin. Taxifolinul este obținuț prin intermediul unei prelucrări profunde a lemnului de zadă (Larexgmelinii). Prin consumul regulat chiar și a unei cantități mici a acestui antioxidant se normalizează permiabilitatea vaselor sanguine, scade riscul de dezvoltare a bolilor cardiovasculare și oncologice, de apariție a cheagurilor de sange în vasele sanguine. In plus, taxifolinul contribuie la normalizarea nivelului de colesterol din sânge, la păstrarea vederii, la îmbunătățirea stării generale de spirit. 
Seleniul „viu” într-o formă concentrată a fost creat, luându-se în calcul trăsăturile lui caracteristice de asimilare de către organism. Este suplimentat cu extracte din plantele medicinale din Altai și din regiunea Baikal.

Extractul de gura lupului de Baikal: oferă un efect fortifiant general, calmant, expectorant, antipiretic și antihelmintic, elimină tulburările de somn și te ajută să învingi tensiunea nervoasă.

Extractul de măceșe: este o adevarată sursa de vitamina C naturală si de antioxidanti.

Extractul de usturoi: oferă un efect de întinerire, îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și a sistemului nervos, sporește protecția imunitară a organismului, acționează benefic asupra creșterii și a diviziunii celulare.

Extractul de acerola :conține o cantitate-record de vitamina C – 1000-2000 mg la 100 gr. de cireșe, ceea ce depașește de 15-100 de ori portocalele.

Compozitie

Ingediente: Extract de măceșe; vitamina Е; taxifolin; Lalmin Se 2000™ (drojdii inactivate Saccharomycescerevisiae, ce conțin seleniu sub formă de selenometionina); extract de acerola; extract de usturoi; extract de gura lupului de Baikal.

Ingredientele active într-o capsulă

Nume

Greutate, mg

% din DZR

Alicina

1,0 mg

 

Baicalina

4,0 mg

 

Taxifolin

9,0 mg

 

Vitamina С

18,25 mg

30,4

Vitamina Е

25,0 mg

250

Seleniu

110 mcg

157

* Doza zilnică recomandată

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata administrării este de 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii