Nou

Mai multe poze

  • Magneziu Organic ElemVitals
Cod produs: 500038

Magneziu Organic ElemVitals

Magneziul este un mineral al seninătății naturale.

120,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Magneziul este un mineral al seninătății naturale. Acesta se gasește practic în fiecare celulă din organismul nostru însă, în mod deosebit, o cantitate foarte mare de magneziu se găsește în mușchi și în celulele musculare ale vaselor sanguine și ale inimii. Este vorba de faptul ca una dintre funcțiile cele mai importante ale magneziului este reglarea proceselor de relaxare a mușchilor, a vaselor sanguine și a inimii. Grație acestui lucru, magneziul te ajută să ai un somn bun și să reziști la stres.

Specificatii

Beneficii

În noul produs din seria ElemVitals, magneziul este sub formă de sare organicaă a acidului citric – citrat de magneziu. Intrucât citratul este o formă organică și foarte solubilă de magneziu, într-o mare masură, acest fapt îi determină o biodisponibilitate ridicată. Totuși, o solubilitate bună în apă este departe de a fi unica trasatură caracteristică a citratului de magneziu care are o gamă largă de acțiune:

  • contribuie la normalizarea tensiunii arteriale;
  • are un efect antispasmotic asupra muschilor și a vaselor sanguine;
  • actioneză pozitiv asupra sistemului cardiovascular;
  • are un efect calmant și este utilizat în cazul tulburărilor de somn și în cazul nervozitătții;
  • facilitează sindromul premenstrual (SPM) și alte tulburari care au legatura cu ciclul menstrual;
  • previne formarea de pietre la rinichi;
  • contribuie la prevenirea migrenelor și atenuează durerile de cap.

Intr-o anumită masură, citratul este un „vas de sange pur ecologic”, ideal pentru transportarea magneziului în interiorul celulelor și, în plus, acesta servește drept un „combustibil” eficient.

Suplimentar, ElemVitals cu Magneziu Organic” este îmbogățit cu extracte din plante:

Extractul de valeriană are un efect ușor sedativ în cazul unei excitații nervoase ridicate, insomniei, nevrozelor cardiace, spasmelor vaselor sanguine, hipertensiunii, migrenei, isteriei, spasmelor organelor tractului gastro-intestinal, mai ales la femeile în perioada de menopauză.

Extractul din frunzele și florile de păducel este capabil să atenueze starea în caz de nevroză cardiacă și menopauză, contribuie la scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățește somnul cardiacilor, calmează.

Extractul de gura lupului de Baikal oferă un efect calmant asupra sistemului nervos central,scade excitația nervoasă ridicată, îmbunătățește somnul, contribuie la reducerea durerilor de cap, la dilatarea vaselor sanguine, la scăderea tensiunii arteriale.

Compozitie

Ingediente: Citrat de magneziu; extract de valeriană; extract din frunzele și florile de păducel; extract de gura lupului de Baikal.

Ingredientele active într-o capsulă

Nume

Greutate, mg

% din DZR *

Baicalina

7,5 mg

 

Magneziu

174,0 mg

43,5

Acizi sescviterpeni (recalculati din acidul de valeriana)

0,375 mg

 

Continut total de vitexin-2-

rhamnosidă și hiperozidă

1,35 mg

 

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata administrării este de 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii