Nou

Mai multe poze

  • Iod Organic ElemVitals
Cod produs: 500089

Iod Organic ElemVitals

Iodul intră în compoziția hormonilor glandei tiroide, ce activează funcționarea întregului nostru organism, stimulează activitatea fizică și mentală, participă la procesele metabolice, de creștere, de reînnoire și de regenerare.

76,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Iodul intră în compoziția hormonilor glandei tiroide, ce activează funcționarea întregului nostru organism, stimulează activitatea fizică și mentală, participă la procesele metabolice, de creștere, de reînnoire și de regenerare. Versiunea reînnoită a faimosului produs „VitaIod” cu compuși organici de iod, seleniu sub formă de alge marine (laminarii) și cu extracte de fucus asigură un conținut mare de iod într-o capsulă și o calitate standardizată a compoziției componentelor.

Specificatii

Beneficii

Iodul contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea glandei tiroide, la dezvoltarea normală a sistemului nervos al copiilor și adolescenților. Din nefericire, sursele naturale de iod sunt puține si rare. Există câteva alimente bogate în iod, cel mai bun exemplu fiind legume de mare sau algele. Daca nu mancați alge marine și sare iodată, s-ar putea să nu obțineți suficient iod în mod regulat.

Dar, chiar și cu sare iodată, mulți oameni din această țară și milioane de oameni din întreaga lume suferă de mai multe simptome de deficit de iod.

Simptome ale lipsei de iod: afecțiunile glandei tiroide, scăderea capacitaților de muncă mentală și fizică, somnolența, constipații, afecțiuni cardiace, căderea părului, fragilitatea unghiilor. Oamenii cu insuficiență de iod sunt predispuși la boli cronice, la ateroscleroza, hipertensiune. Deseori, persoanele supraponderale nu reușesc să slăbească din cauza lipsei de iod. În perioada de menopauză, la femei, activitatea glandei tiroide se dereglează. Insuficiența de iod în perioada aceasta poate duce la îmbatranire prematură, îngrășare.

Compozitie

Ingrediente: Lalmin Se 2000™ (drojdii inactivate Saccharomyces cerevisiae, ce conțin seleniu sub formă de selenometionina); laminaria (alge marine BIO); pulbere din rădăcină Rhodiola ; extract de astragalus; extract de fucus.

Ingrediente active într-o caspulă

Nume

Greutate, Mg

% din DZR

Iod

178 mcg

119%

Polizaharide

40 mg

 

**

 

Seleniu

 

50 mcg

 

91%

 * Doza zilnică recomandată

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata administrării este de 1 lună.

Înainte de utilizare, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii