Nou

Mai multe poze

  • Fitoceai Shedite Noir
  • Fitoceai Shedite Noir
Cod produs: 500028

Fitoceai Shedite Noir - Somn fermecat

Contribuie la menținerea funcțiilor sistemului nervos și a celui cardiovascular.

42,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

  • Contribuie la menținerea funcțiilor sistemului nervos și a celui cardiovascular.

   Cuvântul buriat "shedite noir" se traduce ca "somnul magic". Acest ceai a fost întocmai conceput pentru a oferi un somn neîntrerupt, liniștit și regenerator al forțelor.

Specificatii

Beneficii

Fitoceaiul "Shadite Noir" se face în conformitate cu un principiu unic de cascadă - mai întâi unele plante acționează, apoi altele și apoi dimineața a treia, care oferă cel mai complet somn. În plus, ceaiul din plante "Shadite Noir" are un efect benefic asupra sistemului nervos și cardiovascular, protejând și sporind rezistența la stres.

După cum se știe, în multe cazuri stresul și supraîncărcarea neuro-emoțională sunt cauza bolilor cardiovasculare. Ceaiul din plante "Shadite Noir" crește în plus protecția antioxidantă a inimii, are un efect vasodilatator și hipotensiv, previne încălcarea ritmului cardiac cauzat de stres. În cele din urmă, ceea ce este de asemenea foarte important, ceaiul din plante "Shadite Noir" îmbunătățește circulația cerebrală și crește activitatea creierului.

Compozitie

Ingrediente: iarbă de leonurus, iarbă de sunătoare, iarbă de origanum, iarbă de mușețel, frunze de roiniță, frunze de mentă, rădăcină de valeriană 

Utilizare

Se toarnă 1 pahar (200 ml) de apă clocotită peste 1 pliculeț-filtru, se acoperă cu un capac, se infuzează în decurs de 5-10 munite. La adulți se administrează câte un păhar pe zi în timpul mesei

Ambalare

Cutie cu 30 de pliculețe 30 x 1.5 gr.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii