Nou

Mai multe poze

  • Synchrovital VI articulații
  • Synchrovital VI articulații
Cod produs: 500065

Synchrovital VI articulații

SynchroVital VI reprezintă în sine un complex reînnoit pentru normalizarea și protecția stării țesuturilor articulare, care este împărțit, conform ritmurilor biologice ale organismului nostru, în două formule: o formulă pentru dimineață și o formulă pentru seară. 

130,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

SynchroVital VI reprezintă în sine un complex reînnoit pentru normalizarea și protecția stării țesuturilor articulare, care este împărțit, conform ritmurilor biologice ale organismului nostru, în două formule: o formulă pentru dimineață și o formulă pentru seară. Sulfații de glucozamină, condroitină, vitamina C, extractele din scoarță de salcie albă și extractele din Gheara Diavolului (Harpagophytumprocumbens) reprezintă componentele active ale produsului, care, acționând în mod complex, ajută la regenerarea cartilajelor din articulații.

Specificatii

Beneficii

Componenta activă din scoarța de salcie este salicina (glicozida acidului salicilic), care este baza aspirinei.
Datorită capacității de a bloca formarea substanțelor care stimulează dezvoltarea inflamației, salicina are un efect analgezic și antiinflamator pronunțat.

Principala substanță activă a ghearei diavolului este harpagozidul. Extractul de plante este utilizat pentru tulburările musculo-scheletice; are efecte analgezice și antiinflamatorii (prin reducerea eliberării enzimelor celulare responsabile de menținerea proceselor inflamatorii în țesuturi).

Când să vă gândiți la starea de sănătate a articulațiilor?

Mulți oameni cred că primul "apel" alarmant este durerea în articulații, dar nu este. De ce? Pentru a înțelege, să ne imaginăm cum funcționează articulațiile. Suprafața oaselor din articulație este acoperită cu țesut cartilaginos care produce fluid intraarticular. Datorită vâscozității sale ridicate, asigură alunecarea nedorită a suprafețelor relativ una de cealaltă, alimentația cartilajului și amortizarea. În cazul în care cartilajul este deteriorat, cantitatea de fluid intraarticular scade, iar suprafața oaselor se freacă una de cealaltă, ceea ce distruge cartilajul, până când articulația își pierde mobilitatea. Țesutul cartilaginos nu are terminații nervoase, iar în stadiile inițiale ale leziunii, persoana nu simte nimic. Astfel, apariția durerii este un simptom grav, semnalizând că procesul de distrugere a depășit cartilajul.Acesta este motivul pentru care este necesar să se protejeze articulațiile cu mult înainte de apariția unor astfel de manifestări.

Pentru cine este Sinhrovital VI ?
Protecția articulațiilor este necesară pentru cei care: 

  • fac sport profesionist
  • petrec mult timp in picioare
  • pentru cei ce fac jogging
  • au un stil de viață sedentar
  • excesul de greutate 
Compozitie

Ingrediente:

Formula 1/bej

Formula 2/verde

Ingrediente active

Cant./cps.

%VNR*

Ingrediente active

Cant./cps.

%VNR*

Clorhidrat de glucozamină

288mg

**

Clorhidrat de glucozamină

298mg

**

Extract de Salcie Salicina

180mg 18mg

**

Extract de Cretusca Flavonoide, expr. rutin

150mg 2,2mg

**

Sulfat de condroitina

99mg

**

Extract de Maces

50mg

**

Ingrediente: clorhidrat de glucozamina (crustacee); extract hidroetanolic 8-14:1 (sirop de glucoza) din scoarta de Salcie (Salix Alba), cu 10% salicina; sulfat de condroitina; capsula: hidroxipropilmetilceluloza

Ingrediente: clorhidrat de glucozamina (crustacee); extract din parti aeriene de Cretusca (Filipendula ulmaria), cu 1,5% flavonoiode calculate ca rutin; sulfat de condroitina; capsula: hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan, clorofilina; extract uscat din fructe de Maces (Rosa cantina)

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011; ** doza zilnica nu a fost calculata

Utilizare

Adulții vor lua 1 capsulă de complex matinal dimineața și 1 capsulă de complex de seară seara, în timpul mesei. Durata curei 1 lună.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Cutie cu blistere 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii