Nou

Mai multe poze

 • Renaissance Triple Set
 • Renaissance Triple Set
Cod produs: 500213

Renaissance Triple Set

Curățirea sistematică a organismului de clasa-premium
238,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Curățirea sistematică a organismului de clasa-premium

Organismul trebuie ajutat sa-și mențină curațenia mediului intern în condiții de sarcină chimică a mediului înconjurător în permanentă creștere, dar numai cu ajutorul unor mijloace și metode de curățare bazate pe date științifice.                        

Sistemul de susţinere triplă a metabolismului cuprinde trei formule pe bază de vitamine,minerale și extracte preţioase obţinute din plante sălbatice siberiene . 

AVANTAJELE produsului :

 • Substanţe active din extracte de calitate extra
 • Varietate cuprinzătoare de antioxidanţi
 • Efect rapid

Renaissance Triple Set este un program premium de detoxifiere.

1. Curațare la nivel celular:

 • Metabolismul rapid
 • Frumusețea pielii și a părului
 • Bucuria și energia

2. Consolidarea tuturor sistemelor din corp

 • Scăderea fondului alergic
 • Digestie stabilă
 • Imunitate puternică
 • Inimă - fără riscuri
 • Somn odihnitor

3. Protecție antioxidantă

 • Întinerește corpul
 • Sănătate excelentă
 • Rezistența la stres

Specificatii

Beneficii
 • Curațare profundă dupa 2 săptămâni de utilizare
 • Un puternic complex de dezintoxicare cu un set maxim de antioxidanți
 • Spre deosebire de mulți analogi , curăță nu numai mediul intercelular , ci și spațiul intern al celulelor .
 • Beneficii aduse fără stres, înfometare , fără să schimbe ritmul obișnuit al vieții.

Renaissance Triple Set. Formula 1

 • Curățarea mediului intercelular.

   Este cunoscut faptul că în organismul uman fiecare celulă este înconjurată de lichid intercelular. Acest lichid se reînnoiește permanent, în timp ce lichidul intercelular uzat cu toxine dizolvate în el se îndepărtează printr-o rețea de canale speciale. Acestea pot fi canalele limfatice, biliare, urinare, bronșice și alte canale.

 • Curățare prin intestin

Intestinul are un rol foarte important în curățarea organismului nostru, deoarece, în el, odată cu apa si alimentele ajung și substanțe toxice și tot în intestin se formează o mulțime de produse nocive care trebuie excretate la timp din organism. Prima formulă crește activitatea de curățare a intestinului și contribuie la normalizarea microflorei intestinale, care participă activ la eliminarea toxinelor intestinale.

 • Curățare prin ficat si tractul biliar

Activitatea de curățare a ficatului este imposibilă fără sistemul biliar, prin care toate substanțele nocive care au fost prelucrate în ficat sunt eliminate din organism. Prin urmare, extractul de anghinare , de mușețel și fenicul stimulează bila.

 • Curățarea sistemului circulator și limfatic

     Sângele și limfa spală, practic, fiecare celulă a organismului nostru, ducând cu sine substanțele nocive și produsele metabolice ale celulelor dizolvate in ele. Astfel, prima formulă reglează funcțiile de curățare ale sistemului circulator și limfatic datorită extractelor puternice de brusture, pătlagină și aloe.

 

 • Curățare prin tractul urinar

    Rinichii sunt unul din principalele sisteme de curățare. Extractul de coada-calului și merișor de calitate farmaceutică stimulează eficient funcțiile de curățare ale sistemului urinar.

 • Curățare prin sistemul respirator

   Prin plămâni noi nu numai respirăm, dar și eliminăm o cantitate mare de substanțe nocive, precum și bacterii și viruși. Funcția de curățare a sistemului respirator crește în special în orașele mari cu poluarea aerului ridicată. Activitatea de curățare a bronhiilor poate fi crescută cu ajutorul extractelor de mușețel și pătlagină.

 • Curățarea cu ajutorul sistemului imunitar

  Sistemul imunitar protejează nu numai împotriva agenților infecțioși, dar și împotriva multor substanțe chimice periculoase. în acest sens, o serie de plante medicinale care stimulează activitatea sistemului imunitar, manifestă suplimentar și un efect de curățare. 

Renaissance Triple Set. Formula 2

 • Curățare intracelulară

    Cu toata eficiența lor, curățarea prin ficat, rinichi, intestin, sistemul limfatic sau orice alt sistem extracelular, se consideră astăzi că sunt insuficiente pentru menținerea curățeniei interne a organismului. În condiții de poluare totală a mediului cu substanțe chimice straine, un rol major in curățarea organismului îi aparține sistemului complex de curățare intracelulară, care exercită nu doar o „spălare“ pasivă de toxine, dar cu ajutorul unor enzime detoxifiante specializate, participă la neutralizarea activă a toxinelor extrem de periculoase.

    În organismul nostru exista două grupuri principale de enzime de curățare intracelulară. Primul grup de enzime efectuează neutralizarea directă a substantelor toxice prin modificarea structurii chimice a acestora , iar al doilea grup de enzime transformă aceste toxine modificate chimic într-o formă solubilă, după care acestea pot fi deja excretate din celule în lichidul extracelular și apoi din organism.

   A doua formulă ia în considerare specializarea diferitelor enzime detoxifiante care asigură curățarea intracelulară. Extractul de hrean sălbatic stimulează în mod direct activitatea enzimelor din faza I , în timp ce extractul de creson, extractul de leurdă siberiană, precum și extractul de salvie stimulează activitatea enzimelor fazei a II-a . în plus, extractele hepatoprotectoare de armurariu, gura lupuluide Baikal și sunătoare protejează în mod sigur celulele hepatice, în interiorul cărora are loc lucrul migălos al enzimelor noastre detoxifiante.

 

 

Renaissance Triple Set. Formula 3

 • Protecție antioxidantă a celulelor

Organismul nostru conține toxine capabile să-l distrugă într-o perioadă scurtă de timp. Aceștia sunt radicalii liberi sau altfel oxidanții chimici care se formează în fiecare secundă în organismul nostru. Sarcina de neutralizare a lor o exercită antioxidanți.

Cea de-a treia formulă Renaissance Triple Set reprezintă un complex întreg de antioxidanți de origine diferită, care asigură o protecție puternică a celulelor la toate nivelurile. Ei creează o barieră fiabilă în jurul fiecarei celule, legând și neutralizând radicalii liberi.

Protecția internă a celulelor o asigură microelementele antioxidante, cum ar fi zinc, seleniu, cupru si mangan, precum și riboflavina. Ele pătrund în interiorul celulelor și stimulează activitatea enzimelor intracelulare de protecție care, similar „capcanelor”, neutralizează oxigenul liber format în interiorul celulelor.

Protecția membranelor celulare foarte vulnerabile o exercită vitaminele A si E, precum și licopenul și beta-carotenul, care blochează procesele de oxidare distructive.

Compozitie

Formula 1 - extract de aloe, extract de pătlagină, extract de fenicul, extract de anghinare, extract de mușețel, extract de rădăcină de brusture, extract de echinacea, extract de senna, extract de merișor, extract de coada calului.

Conținutul substanței active in 2 capsule :

Substantele active

Gramaj, mg

% din consumul zilnic recomandat

apigenina

4,0 mg

40

antrachinona

8,0 mg

80

 

* Doza zilnica recomandată

Formula 2 -

Conținutul substanței active in 2 capsule :

                Nume

            Greutate, Mg

           % din DZR *

Flavolignani

48

160

Flavonoidele

5.7

19

Hipericina

0.048

 

16

Baicalin

3.2

32

Hiperozid

0.56

**

* Doza zilnică recomandată
** Nivelul de consum recomandat nu este setat. 

 

Formula 3 -

Conținutul substanței active in 2 capsule :

Nume

Greutate,Mg

% din DZR**

Vitamina C

70

116.7

Vitamina A

0,66

85.5

Vitamina E

24

240

Vitamina B1

1.9

135.7

Vitamina B2

2

111.1

Vitamina B6

2

125

Beta-caroten

4

80

Licopen

4

80

Zinc

12

80

Cupru

1

100

Ion

0.1

66.7

Mangan

2

100

Seleniu

0.07

100

Crom

0.05

100

Dihydrocuecetina

8.4

33.6

Ruthin

50

166.7

Antociani

10

20

Tanin

180

60

Polifenoli (în termeni de acid galic)

20

20

Acizi hidroxicinamici

10

100

Catehină

20

20

* Doza zilnică recomandată.

Utilizare

Se administrează timp de 15 zile , câte un pachet dimineața și seara.

Atenție ! Produsul conține un număr mare de ierburi care îmbunătățesc peristaltismul intestinal. Sunt posibile reacții individuale ale organismului.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

30 de pachețele cu cate 3 capsule

Formula 1: 30 capsule x 0.4g;

Formula 2: 30 capsule x 0.4g;

Formula 3: 30 capsule x 0.457g.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii