Nou

Mai multe poze

  • Fitoceai Aminay Em
Cod produs: 500021

Fitoceai Aminay Em - Iarba vieții

Contribuie la menținerea vitalității funcției ficatului și a sistemului biliar hepatic.

39,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Contribuie la menținerea vitalității funcției ficatului și a sistemului biliar hepatic.

"Aminay Em" - este un ceai de plante, care a fost dezvoltat pe baza rețetelor tradiționale buriate, conține sunătoare, fructe de măceș și rădăcini de păpădie. Denumirea produsului "Aminay Em" se traduce din limba buriată ca "Planta vieții", adică exact asa cum buriații au numit sunătoarea.

Specificatii

Beneficii

Fitoceaiul Aminay Em a fost dezvoltat pe baza rețetelor tradiționale buriate, compilate pentru tratamentul și prevenirea bolilor sistemului hepatic și biliar-excretor. Sunătoarea  în combinație cu măceșele și rădăcina de păpădie protejează celulele hepatice toxice, inflamațiile și infecțiile , și contribuie la regenerarea lor. Mătasea de porumb, rădăcina de păpădie și troșcotul posedă un efect coleretic ușor, în timp ce iarba de mușețel și frunzele de mentă își exercită efectul antispasmodic, asigurând fluxul liber al bilei. Florile vetrice combinate cu mătasea de porumb ajută la normalizarea compoziției bilei, prevenind formarea calculilor biliari. O  altă proprietate terapeutică este efectul antiparazitar datorită ingredientelor active ale vetricei și păpădiei.

Compozitie

Flori de mușețel, mătase de porumb, frunze de mentă, rădăcini de păpădie, troșcot , flori Helichrýsum arenárium, măceșul, sunătoare, floare de vetrice.

Utilizare

1 pachețel (1,5 g.),se scufundă într-o cană cu apă clocotită (200 ml),puneți capacul, să infuzează timp de 5-10 minute. Consum pentru un adult până la 1 cană (200 ml) pe zi, în timpul mesei. Durata administrarii este de 1-2 luni, repetată de 2-3 ori pe an.

Ambalare
1 cutie cu 30 de pachețele de ceai 30 x 1.5 gr
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii