Nou

Mai multe poze

  • Lymphosan Cardio Balance
Cod produs: 500043

Lymphosan Cardio Balance

Supliment alimentar cu fibre și extracte vegetale
120,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Curățarea corpului pentru a proteja inima și sistemul vascular."Lymphosan C” conține mai multe tipuri de fibre solubile care satură cel mai activ excesul de colesterol, încetinesc și absorbția carbohidraților simpli și astfel ajută la menținerea sănătății inimii și a vaselor sanguine.

Acest produs conţine catâva tipuri de fibre vegetale solubile care au efect absorbant,precum și extract de ceai verde si pâducel , cunoscute şi folosite în întreaga lume.

Specificatii

Beneficii

Cojile de semințe de pătlagină - aceasta varietate rară produce o varietate de fibre dietetice are o capacitate foarte puternică de a absorbi colesterolul în intestin. 
Deci, pofta de mancare este mai mică și omul manancă mai puține alimente dăunătoare și mai mult, în coloidul format de psoriazis, "bate" majoritatea colesterolului și unii dintre carbohidrații simpli, . De asemenea, accelerează foarte mult tranzitul alimentelor în intestine, prin care unele dintre alimentele grase nu reușesc sa fie absorbite. 

Concentratul de inulină din topinambur este cunoscut datorită capacitații sale de a regla metabolismul zahărului (care este adesea deranjat în cazul persoanelor cu probleme cardiace) și, de asemenea, ajută la normalizarea microflorei intestinale, care este de asemenea implicată în utilizarea excesului de colesterol. 
Fibrele dietetice solubile din citrice includ pectină și specii de fibre similare. Acestea sunt cele mai versatile și cele mai bine cercetate fibre dietetice.

Principalul lor avantaj este universalitatea. Ei recoltează la fel de bine colesterolul, grăsimea și carbohidrații și, de asemenea, afectează favorabil microflora intestinală. 
Rășina de salcam indian (guar) și de mușețel se referă la o clasă specială de fibre dietetice. În natură, aceste fibre dietetice sunt conținute în cantități mari în sucul plantelor tropicale și datorită capacității remarcabile de a lega și de a menține apa, ei nu permit acestor sucuri să se evapore în climatul fierbinte. 
Aceasta proprietate este un serviciu excelent pentru oameni – guma de guar care alimentează cu apă la nivelul intestinelor, cea mai bună din toate celelalte fibre încetinește absorbția de zahăr și carbohidrați simpli. Și acest lucru este foarte important pentru a nu permite mai multe băuturi inimii și reglează nivelul zahărului din sange. 

În plus, fitosorbantul "Lymphosan C - Lymphosan Cardio Balance" include extracte de calitate farmaceutică din frunzele ceaiului verde, precum și fructele pădurii din Siberia. Sarcina lor principală este protecția imediată a inimii și a vaselor de la acești factori dăunători, care duc la o creștere a tensiunii arteriale, o tendință de tromboză, o tulburare a ritmului cardiac.

Compozitie

Ingrediente : fibre alimentare din citrice , concentrat de inulină din tuberculii topinambur ,praf din cochiliile semințelor pătlagină , rășină guar , extract de păducel și ceai verde.

Utilizare

Se va turna cantitatea de 7,5 praf în 200 ml de apă (la temp. de 50–60 °C), amestecând cu furculița sau cu mixerul. Se administrează 1 pe zi. Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon cu pulbere 90 gr.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii