Nou

Mai multe poze

  • Zinc Organic ElemVitals
Cod produs: 500040

Zinc Organic ElemVitals

Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților și al macroelementelor, ajută la menținerea stării normale a oaselor, părului, unghiilor și a pielii.
140,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Zincul organic este un microelement extrem de important de care noi ar trebui să ne amintim mereu. Zincul este necesar, pur și simplu, pentru creșterea și dezvoltarea sistemului locomotor al organismului uman, pentru restabilirea circulației sângelui, pentru regenerarea tegumentelor în cazul bolilor endocrine. 

Specificatii

Beneficii

Organismul uman are nevoie de aproximativ 15 mg de zinc pe zi. Este foarte greu de suplinit cantitatea necesară de zinc doar prin intermediul produselor alimentare. În plus, alcoolul și cofeina elimină zincul din organism, iar alimentele bogate în calciu reduc asimilarea acestuia.

În perioada răcelilor, a epidemiilor de gripă și în cazul unei imunități scăzute, organismul are nevoie de o aprovizionare suplimentară cu zinc, pe care o poate asigura noul produs din seria ElemVitals .Cea mai potrivită formă pentru asimilarea de catre organism a microelementelor de zinc și cupru – compusii organici sub formă de săruri ale acidului citric și ale acidului lactic. Deoarece citrații și lactații sunt cei mai buni conductori ai celulelor.

Astfel, ajungând în organism, zincul îndeplinește câteva funcții-cheie:

  • previne formarea radicalilor liberi;
  • întărește imunitatea;
  • stimulează procesul de întinerire a celulelor;
  • stimulează sinteza a trei hormoni anabolici esențiali (a hormonului de creștere, a factorului de creștere asemănător insulinei (IGF) și a testosteronului);
  • normalizează starea prostatei și stimulează activitatea spermatozoizilor;
  • răspunde de procesele mirosului, de senzațiile de gust;
  • scade nivelul de colesterol din sânge;
  • participă la cicatrizarea rănilor, întrucât joacă un rol important în sinteza de proteine din organism.

Complexul „Elemvitals cu zinc organic” conține:

Extractul de echinaceea protejează împotriva gripei, a răcelii și a bolilor infecțioase și inflamatorii recidivante (repetitive) ale căilor respiratorii și urinare.

Extractul de acerola are un efect antioxidant accentuat, întărește sistemul reproducător masculin.

Inulina (praf) contribuie la purificarea sângelui (leaga amoniacul liber și alte toxine din sânge și le elimină o dată cu urina), manifestă proprietați antipiretice, sudorifice, anti-inflamatorii și, de asemenea, un efect diuretic, coleretic și bactericid.

Extractul de măceșe are un efect de întărire generală, are un efect imunostimulator, intensifică regenerarea țesuturilor, reduce permeabilitatea vaselor sanguine, participă la metabolismul carbohidraților și al mineralelor, are proprietăți anti-inflamatorii.

Citratul de cupru menține nivelul tensiunii arteriale, participă la metabolismul colesterolului și al glucozei. Iar, cel mai important, este faptul că sporește biodisponibilitatea zincului din organism.

Compozitie

Ingediente: extract de echinacea; extract de acerola; extract de rădăcină de brusture; orotat de zinc; citrat de zinc; lactat de zinc; citrat de cupru.

Ingrediente active într-o capsulă

Nume

Greutate, Mg

% din DZR*

Acid cichoric

3,1 mg

**

Inulina

25 mg

**

Vitamina C

21 mg

26%

Zinc

15 mg

150%

Cupru

1,104 mg

110%

 

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Durata administrării este de 1 lună.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 60 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii