Nou

Mai multe poze

  • PIK - concentrat de inulină
Cod produs: 400468

PIK - concentrat de inulină

PIK - concentrat natural de inulină este un complex de substanţe biologic active, extrase din uimitorul topinambur. Una dintre cele mai importante componente este inulina.

87,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

PIK - concentrat natural de inulină este un complex de substanţe biologic active, extrase din uimitorul topinambur. Una dintre cele mai importante componente este inulina.

Un avantaj al inulinei constă în capacitatea sa de a fi doar parţial absorbită în intestin unde acţionează la fel ca fibrele alimentare. În acest sens, în primul rand, inulina reduce absorbţia de carbohidraţi şi grăsimi, ceea ce este foarte important pentru diabetici. În al doilea rand, ea ajută la eliminarea metalelor grele şi altor substanţe toxice dezvoltate sau ajunse în intestin. În al treilea rând, inulina este foarte eficientă pentru a restabili microflora intestinală.

Specificatii

Beneficii

Inulina îmbunătaţeşte absorbţia de calciu şi magneziu, ceea ce duce la îmbunătăţirea densităţii osoase şi la mineralizarea oaselor, fiind o sursă bogată de magneziu, siliciu şi zinc – importante pentru a avea oase puternice.

Un consum regulat de inulină reduce zahărul din sânge, creşte eficienţa fiziologică de insulină şi contribuie la prevenirea şi controlul diabetului zaharat de tip I şi II, ducând la îmbunătăţirea semnificativă a stării pacienţilor cu această maladie. În plus, pe lângă normalizarea metabolismului glucidic, inulina ajută la reducerea nivelului colesterolului din sânge şi reducerea riscului de boli cardiovasculare.

Astfel, consumul regulat de inulină promovează normalizarea metabolismului glucidic şi lipidic la pacienţii cu obezitate şi reduce excesul de greutate, ajută la refacerea rapidă a microflorei intestinale normale şi suprimă microorganismele intestinale nocive.

Compozitie

Ingrediente: pulbere de topinambur , cu 50 % inulină.

Utilizare

1-3g (o linguriţă) de pulbere se dizolvă lent în apă.
Se administrează dimineaţa, cu 30 de minute înainte de masă (3g doza zilnică).
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.
Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează şi persoanelor cu intoleranţă individuală.

Ambalare

Flacon cu 110 gr de pulbere.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii