Nou

Mai multe poze

  • Beta-caroten și cătină siberiană Trimegavitals
  • Beta-caroten și cătină siberiană Trimegavitals
Cod produs: 500060

Beta-caroten și cătină siberiană Trimegavitals

Uleiul de cătină constituie cea mai bogată sursă de substanţe care sunt cele mai benefice pentru organismul uman: vitamine, macro şi microelemente, aminoacizi, acizi graşi mono si polinesaturaţi, fitosteroli şi fosfolipide. O trăsătură caracteristică a uleiului de cătină o constituie prezenţa unei cantităţi mari de carotenoide în componenţa sa.

116,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Produsul conține uleiul natural de cătină, beta-caroten si vitamina E naturale. Beta-carotenul este numit și pro-vitamina A, așa cum este procesata în organism vitamina A. Vitamina A contribuie la menținerea vederii normale și a funcționării sistemului imunitar. Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.Nu este medicament!

Specificatii

Beneficii
Beta-carotenul reprezintă cel mai important micronutrient care serveşte ca antioxidant natural, care îndeplineşte o funcţie de protecţie împotriva luminii şi care este un predecesor al vitaminei A.

Vitamina A (retinolul) joacă un rol-cheie în formarea imunităţii, în procesele de menţinere şi refacere a ţesuturilor epiteliale din care sunt alcătuite pielea şi membranele mucoaselor, în funcţionarea organelor vizuale şi în funcţionarea sistemului de reproducere.

În organism, beta-carotenul se transformă parţial în vitamina A, iar restul se acumulează în ficat într-o formă nemodificată, permiţând evitarea fenomenelor de toxicitate, cauzate de surplusul de vitamina A.

Administrarea beta-carotenului din cătina împreună cu vitamina E naturală este cea mai eficientă metodă pentru profilaxia şi vindecarea leziunilor cauzate de ulcerele gastrice şi vindecarea leziunilor de la nivelul intestinelor. În afară de acest lucru, beta-carotenii contribuie la păstrarea pielii şi mucoaselor sănătoase şi, totodată protejează pielea împotriva îmbătrânirii într-un mod foarte eficient.

Compozitie

Ulei de cătină (Hippophae rhamnoides L.), tocoferoli, beta-caroten natural 30% S «CaroCare».

Ingrediente active 1 capsula

Nume

Greutate, Mg

% DIN DZR *

Beta-caroten

6

120

Complexul de tocoferoli din punct de vedere al vitaminei E

28,5

190

* Doza zilnică recomandată.

Utilizare

1 capsulă pe zi, în timpul mesei, cu apă.
Este recomandat o administrare de 2/3 luni de 2/3 pe an.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Contraindicatii: Intolerenţa individuală la componentele produsului. A se consulta medicul înainte de administrare.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu la mai mult de 25°С, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Contraindicații: intoleranță individuală la componentele produsului, sarcină, alăptare. Înainte de utilizare, consultați un medic.

Ambalare
Cutie cu blistere de 30 de capsule
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii