Nou

Mai multe poze

Cod produs: 500020

Formula 4 N.V.M.N

Complex antioxidant patentat.

178,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Complex antioxidant patentat.

Novomin a fost creat pentru a desfășura o cură de susținere a imunității în timpul epidemiei și răcelii de gripă . O cură de nouă zile de 5 capsule pe zi vă va ajuta să rezistați bolilor virale și bacteriene datorită componentelor active care alcătuiesc complexul.

Specificatii

Beneficii

Combinația dintre vitaminele A, E și C, este considerată ca una dintre cele mai puternice formule antioxidante în timp de 20 de ani. În noul supliment alimentar Formula 4 N.V.M.N - acest complex de vitamine este întărit cu antioxidanți organici, cum ar fi acidul lipoic și taurină. Aceasta permite extinderea semnificativă a gamei de protecție antioxidantă.

Vitamina A (acetat de retinol) - nu permite infecției să intre în corp, protejarea pielii și a mucoaselor, care sunt filtrului de protecție, susține sistemul imunitar;

Vitamina E (tocoferol acetat) - susține sistemul imunitar, protejând astfel împotriva raceli și gripei, ia parte activ în nutriția celulelor și întărirea pereților vaselor, și , de asemenea , menține nivelul de antioxidanti din organism, care împiedică îmbătrânirea;

Vitamina C - este capabilă să lege radicalii liberi, care se formează în cursul activității vitale a virusurilor în organism, crește protecția nespecifică împotriva infecțiilor.

Singurul produs la nivel mondial ce are o acțiune mixtă :

  • proprietăți antioxidante doar în țesuturile normale ale organismului
  • proprietăți prooxidante asupra tumorilor maligne , afectând țesuturile tumorale.
Compozitie

Ingrediente: Taurină - 260 mg, acid L-ascorbic/ Vitamina C  - 180 ,acid R-lipoic/alpha-lipoic - 20 mg, Vitamina E 80 mg ,acetat de vitamina A - 10 mg , gelatina - 100 mg.

Ingrediente active într-o 1 capsulă:

Nume

Greutate, Mg

% DIN RNPP

Vitamina C

180

300

Vitamina E

40

400

Vitamina A

1,5

190

* Doza zilnică recomandată

Utilizare

Adulții iau 1 capsulă pe zi în timp ce mănâncă ,cu alimente. Durata administrarii  - cură de o luna de 2-3 ori pe an. 

Înainte de utilizare, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 120 de capsule.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii