Mai multe poze

  • Fitoceai Uyan Nomo
  • Fitoceai Uyan Nomo
Cod produs: 500025

Fitoceai Uyan Nomo - Arcul flexibil

Ceaiul "Uyan Nomo", a fost compus special pentru a menține funcționare normală a articulațiilor.

37,50 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Ceaiul "Uyan Nomo" a fost compus special pentru a menține funcționare normală a articulațiilor.

Specificatii

Beneficii

Rețeta fitoceaiului „Uyan Nomo” se bazează pe viziunile medicinei buriate despre faptul că articulațiile noastre își pierd flexibilitatea din cauza stagnării lichidului sinovial și a precipitării sărurilor de calciu. Din această cauză acest ceai este de neînlocuit pentru persoanele mature, la care retenția de lichide în organism are loc ca urmare a reducerii activității fizice, precum și pentru persoanele care duc un stil de viață sedentar.

Complexul de purificare pe bază de plante a fitoceaiului „Uyan Nomo” (frunze de afin, coacăz negru, iarbă de comarum și coada-calului) contribuie la normalizarea metabolismului hidric și mineral din articulații, previne depunerea de săruri în ele și a produselor nocive ale metabolismului. Complexul antiinflamator natural (crețușcă și radacină de lemn dulce) reduce edemul și inflamația. Sursele de vitamina C și bioflavonoide (frunze de afin, fructe de măceș) asigură rezistența și durabilitatea articulațiilor, precum și sinteza fibrelor de colagen care formează scheletul cartilajului articular.

Sursele naturale de minerale (măceșul și coada-calului) mențin rezistența țesutului osos.

Compozitie

Ingrediente: frunze de coacăz, frunze de afin, fructe de măceș, iarbă de crețușcă, iarbă de comarum, iarbă de coada-calului, rădăcini de lemn dulce 

Utilizare

Se toarnă 1 pahar (200 ml) de apă clocotită peste 1 pliculeț-filtru, se acoperă cu un capac, se infuzează în decurs de 5-10 munite. La adulți se administrează câte un păhar pe zi în timpul mesei.

Ambalare

Cutie cu 30 de pliculețe 30 x 1.5 gr.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii