Nou

Mai multe poze

Cod produs: 400242

Propolis cu Malahit

Normalizarea echilibrului hormonal feminin.

80,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Normalizarea echilibrului hormonal feminin.

Efectul de întinerire al propolisului este sporit de plantele rare "feminine", care au un efect pozitiv asupra echilibrului hormonal, combate infecțiile, întăresc vasele venoase.

Specificatii

Beneficii

Balsamul de Malachit  este creat pe bază de propolis, structurat cu ioni de cupru din componența mineralului de cupru - malachit. Cuprul din timpurile străvechi este considerat ca fiind metal feminin, deoarece el normalizează balanța hormonală feminină,îmbunătățește hematopoieza și starea pielii și a părului. Efectul de întinerire al propolisului este intensificat de plantele «feminine» rare, care influențează pozitiv balața hormonală.

Compozitie

Ingrediente:apă arteziană, miere de munte, propolis ion-structurat, iarbă Orthília secúnda, iarbă Capsélla, iarbă salvie, rădăcină de lemn dulce, frunze de afine, talpa gâștei, iarbă romanița, rădăcină de angelica

Utilizare

Adulții iau 1 lingurita de 1-3 ori pe zi. Agitați bine înainte de utilizare.  Poate fi adăugat la ceai.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Sticlă de 100 ml.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii