Nou

Mai multe poze

  • Fitoceai Seber Nuur - Lacul curat
  • Fitoceai Seber Nuur - Lacul curat
Cod produs: 500024

Fitoceai Seber Nuur - Lacul curat

Fitoceaiul «Seber Nuur» este creat pentru menținerea normală a tractului digestiv.

40,50 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Datorită acțiunii frunzelor de sena și fructelor de cardamon ce intră în componența produsului,fitoceaiul are efect laxativ ușor. Ceaiul de kurile ajută la normalizarea microfloreiintestinale, frunzele de coacăz și iarba de trifoi au efect diuretic și diaforetic, iar rădăcina de brusture - efect coleretic.

Specificatii

Beneficii

Fitoceaiul "Seber Nuur" are un efect de normalizare simultană asupra mai multor organe și sisteme importante responsabile pentru menținerea purității mediului intern:

  • activează funcțiile de curățare a intestinului datorită efectului laxativ ușor al Senna și cardamomului.
  • normalizează microflora intestinală datorată ceaiului Kuril din compoziție.

 Acesta activează curățirea organelor urinare și normalizează echilibrul de apă cu sare datorită acțiunii diuretice a frunzelor de  coacăze, cardamon și trifoi.

Acesta activează curățirea ficatului datorită acțiunii coleretice a  ceaiului de Kuril și rădăcină de brusture, stimulează neutralizarea enzimelor hepatice sub influența componentelor active de urzică.

  • stimulează funcțiile de curățare a pielii datorită acțiunii ierbii de coacăze și trifoi.
  • normalizează funcțiile de protecție ale sistemului imunitar datorită efectelor anti-alergice și imunomodulatoare ale trifoiului roșu și ale brusturelui.

Datorită proprietăților sale unice de curățare, ceaiul Seber Nuur este, de asemenea, recomandat ca preparat universal, sporind eficiența regimurilor de tratament utilizate în majoritatea bolilor.

Compozitie

Ingrediente: frunze de senna, frunze de coacăz, frunze de urzică, fructe de cardamom, pentaphylloides fruticosa, iarbă de trifoi, rădăcină de brusture, flori de mușețel

Utilizare

Se toarnă 1 păhar (200 ml) de apă clocotită peste 1 pliculeț-filtru, se acoperă cu un capac, se infuzează în decurs de 5-10 munite. La adulți se administrează câte un păhar pe zi în timpul mesei.

Ambalare

Cutie cu 30 de pliculețe 30 x 1.5 gr.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii