Nou

Mai multe poze

 • Chronolog
 • Chronolog
Cod produs: 500449

Chronolog

Oferiți organismului dumneavoastră substanțele anti-îmbătrânire necesare - păstrați frumusețea naturală timp de mai mulți ani cu "Chronolong"!
278,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Chronolong este un produs deosebit pentru femei, care oferă o acţiune generală asupra întregului organism.

La baza sa stă complexul de fitoestrogeni, printre care genisteina, principalul fitoestrogen al frumuseţii feminine. Este un analog natural al hormonilor sexuali feminini, deoarece fitoestrogenii compensează deficitul lor la vârsta medie şi înaintată: îmbunătaţesc starea pielii, a părului şi a unghiilor, protejează sistemul cardio-vascular, micşorează pierderea de calciu şi întăresc ţesuturile osoase.

Complexul are o genisteina fitoestrogen în proportie de 100%, una dintre principalele surse pentru menţinerea tinereţii de către femei.

Specificatii

Beneficii

Chronolong este un produs cu complexul brevetat geniVidaTM (DSM Nutritional), care este genisteină 100% - unul dintre cele mai eficienți fitoestrogeni până în prezent.
Fitoestrogenii - compuși a unor plante de hormoni de sex feminin care sunt similare cu ele în structură și capabile de a activa receptorii de estrogen-sensibile în celulele pielii, oasele, vasele de sânge, inima, cu o activitate pozitivă de tip estrogen. Este important ca fitoestrogenii să nu afecteze receptorii sistemului reproducător, ajutând la evitarea unui număr de efecte nedorite din utilizarea lor. 

Fitoestrogenii compensează deficiența hormonilor sexuali în corpul feminin:

 • îmbunătățirea semnificativă a stării pielii și prevenirea fotosensibilizării, contribuind la producerea de colagen și elastină;
 • prevenirea producției excesive de sebum, optimizarea formării celulelor pielii tinere;
 • îmbunătățirea stării părului, contribuind la restabilirea și protejarea foliculilor de păr de efectele componentelor care pot scurta faza creșterii lor;
 • prevenirea plăcilor de unghii fragile;
 • protejarea sistemului cardiovascular, scăderea colesterolului și normalizarea metabolismului lipidic;
 • consolidarea țesutului osos, încetinirea pierderii de calciu și prevenirea răririi țesutului osos.

Alte componente importante, auxiliare din punct de vedere biologic active în complexul Chronolong ce au o importanță semnificativă:

 • Vitamina D3 (este implicată în reglarea metabolismului calciului și fosforului, împreună cu un fitoestrogen promovează prevenirea osteoporozei vârsta osoasă și protejează pielea împotriva fotoimbatranire.
 • Acidul folic previne formarea unei substanțe dăunătoare pentru sistemul cardiovascular - homocisteină, cantitatea de care crește odată cu vârsta. În plus, acidul folic ajută și la prevenirea anemiei și hematopoiezei.
 • Acidul hialuronic îmbunătățește pielea, crescând fermitatea și elasticitatea acesteia, precum și să joace un rol - cheie în fiziologia articulațiilor: dă vâscozitatea lichidului sinovial și protejează împotriva dezvoltării legate de varsta.
 • Taurina este un antioxidant puternic, cu un mecanism unic de acțiune: slăbește procesele de oxidare agresive, protejând membranele celulare. Este necesar metabolismul normal al sodiului, potasiului, calciului si magneziului, absorbtia vitaminelor solubile in grasimi (A, D, E, K) si activarea proceselor metabolice energetice. Promovează îmbunătățirea memoriei și protejează celulele creierului.
Compozitie

Ingrediente: Sulfat de glucozamină clorură de potasiu - 405,5 mg, extract de soia 148  mg, acidul L-ascorbic 40 mg, genisteină 24 mg, gelatină 100 mg, acid folic 0.05, colecalciferol 2 mg.

Ingrediente active pe capsulă : sulfat de glucozamină 400 mg, 60 mg izoflavone, vitamina D3 0,005 mg

Utilizare

Câte o capsulă pe zi. Se administrează cu alimente sau apă.

 

Produsul este contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, femeilor cu cancer la sân şi/sau tumori mamare sau predispoziţie pentru acestea, precum şi persoanelor alergice la soia.
A se administra cu prudenţă persoanelor cu predispoziţie şi suferinţe ginecologice sau hormonale (cancer ovarian, endometrita, fibromatoza uterina), boli de ficat.
Poate interacţiona cu anticoagulante, THS/terapie de substituţie hormonală (inclusiv cu hormoni tiroidieni) la administrare concomitentă.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Cutie de carton cu 3 blistere a cate 10 capsule - 30 de capsule x 0.72 gr.

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii