Nou

Mai multe poze

  • Lymphosan Female beauty
Cod produs: 400951

Lymphosan Female beauty

Supliment alimentar pentru femei cu pectina si extracte vegetale.

Complexul pentru femei conține pectină-un absorbant natural și o sursă de fibre alimentare.
130,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Supliment alimentar pentru femei cu pectină și extracte vegetale.
Complexul pentru femei conține pectină - un absorbant natural și o sursă de fibre alimentare.

  "Lymphosan F" este un produs natural care conține componente ale plantelor importante pentru sănătatea fiecărei femei.<br>

Specificatii

Beneficii

Baza produsului este un complex de plante care este o sursă de fitoestrogeni naturali - analogi ai estrogenilor hormonilor sexuali feminini. Acesti hormoni efectuează o serie de funcții foarte importante, inclusiv starea osului, a pielii, a sistemului cardiovascular. Cu toate acestea, cu vârsta, cantitatea de estrogeni scade semnificativ.

"Lymphosan F" ajută la rezolvarea acestei probleme. Produsul conține analogi de plante ale hormonilor feminini prezentați în compoziția varzelor de soia tinere, tulpini de trifoi, cimbru, frunze de urzică și zmeură, care contribuie la prelungirea tinerilor și frumuseții feminine.<br>

 "Lymphosan F" nu numai ca ajută la purificarea corpului, dar are si un impact larg asupra corpului fiecarei femei: 
- ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, întărește țesutul osos. 
- ajută la reducerea riscului bolilor de inimă și bolilor oncologice, osteoporozei și a diferitelor tulburari asociate cu deficiența de vârstă sau metabolismul afectat al hormonilor sexuali feminini.

    Produsul contine analogi de plante ale hormonilor feminini prezenți in compoziția germenilor de soia, tulpini de trifoi, cimbru, frunze de urzică și zmeură, care contribuie la prelungirea tinereții și frumusetii feminine :

 - ajută la incetinirea procesului de îmbatranire a pielii, întareste țesutul osos.
 - ajută la reducerea riscului bolilor de inimă și bolilor oncologice, osteoporozei și a diferitelor tulburări asociate cu înaintarea în vârstă sau metabolismul afectat al hormonilor sexuali feminini.

Compozitie
Ingrediente : pectină de grapefruit ,rășină guar ,concentrat de inulină din tuberculii de topinambur, extracte selective de aloe, iasomie, trifoi, mentă, semințe de struguri, germeni de soia, trifoi.
Utilizare
Se va turna cantitatea de 7,5 praf în 200 ml de apă (la temp. de 50–60 °C), amestecând cu furculița sau cu mixerul. Se administrează 1 pe Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu se recomandă depășirea dozei zilnice recomandate.
Ambalare
Flacon cu pulbere 90 gr.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii