Nou

Mai multe poze

  • Lymphosan Liver Vitality
  • Lymphosan Liver Vitality
Cod produs: 500042

Lymphosan Liver Vitality

Supliment alimentar cu fibre si extracte vegetale

138,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Nu este un secret faptul că substanțele toxice se acumulează în ficat, distrugând celulele acestui organ important. "Lymphosan L" protejează ficatul și ajută la eliminarea elementelor nocive ale corpului, datorită compoziției sale.

Specificatii

Beneficii

Complexul de sorbenți naturali îndeplinesc o sarcină foarte importantă - îndepărtează din organism elementele chimice toxice care distrug celulele hepatice. 
Inulina, un extract natural de tuberculi de topinambur, ajută la normalizarea microflorei intestinale. 
   

Complexul antioxidant al plantei previne procesele oxidative din celulele hepatice. Foarte utile sunt antioxidanții de ciulin alb și cimbru, "protejează" enzimele ficatului, detoxifiază substanțele toxice. Utilizarea regulată a plantelor gastro-intestinale în compoziția "Lymphosan-L" asigură protecția ficatului de stagnarea lichidului biliar, care se acumulează și începe să "digere" celulele ficatului din interior.

Acest produs vegetal cu pectină conţine multe fibre alimentare care joacă un rol deosebit de important în funcționarea normală a sistemului digestiv. Pectina face parte din categoria fibrelor alimentare și ajută la menținerea nivelului normal de colesterol în sange. Produsul conține extract din fructe armurariu,cunoscut și folosit în întreaga lume, extracte prețioase de mentă, mușețel, cimbru, sunătoare și Aloe Vera.

Compozitie

Ingrediente: pectină de grapefruit ,rășină guar ,concentrat de inulină din tuberculii topinambur ,extracte selective din aloe, frunze de anghinare, mușețel, mentă, cimbru, ciulin alb, sunătoare.

Utilizare

Se va turna cantitatea de 7,5 praf în 200 ml de apă (la temp. de 50–60 °C), amestecând cu furculița sau cu mixerul. Se administrează 1 pe zi. Nu se recomandă depășirea dozei zilnice recomandate.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon cu pulbere 90 gr.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii