Istorie

Istoria Corporatiei Siberian Health a inceput in anul 1996, cand doi tineri antreprenori de numai douazeci de ani au decis fondarea unei companii care sa se ocupe de promovarea pe scara larga a unor cercetari stiintifice autohtone promitatoare, cu impact pozitiv asupra intretinerii sanatatii omului..

Ideea sustinerii cercetarilor nationale intr-o perioada dominata total de produse importate a fost cu adevarat una revolutionara. Timp de 5 ani, gama de produse a Companiei a crescut de cateva ori: de la trei produse simple pana la sute de produse variate, dintre care multe au ocupat pozitii de top pe piata Rusiei. Cererea sporita pentru produsele corporatiei Siberian Health a dus rapid la aparitia necesitatii de deschidere a propriei productii, deoarece capacitatea de productie a partenerilor stiintifici ai companiei nu mai facea fata rulajului care era in permanenta crestere. In anul 1999 a fost deschisa prima unitate de productie a companiei.
In anul 1999 a fost deschisa prima unitate de productie a corporatiei Siberian Health.

La putin timp, in anul 2001, a fost deschis Centrul de Stiinta si Inovatie, care a reunittoti partenerii stiintifici ai companiei. Acest lucru a permis stabilirea unei colaborari stiintifice permanente si crearea de retete si produse noi care din 2007 au primit primele brevete.

In anul 2001 a fost creat propriul centru de Stiinta si Inovatie iar din anul 2007 au fost obtinute primele brevete.

Aparitia produselor patentate proprii pe baza de plante medicinale salbatice in asortimentul corporatiei Siberian Health a facut posibila lansarea companiei pe piata internationala cu o oferta competitiva. Din anul 2004 a inceput promovarea activa a brandului companiei pe pietele internationale. Astazi, corporatia Siberian Health isi dezvolta afacerea cu succes nu doar in Rusia, unde sunt deschise deja 79 de reprezentante corporatiste in 68 de orase aflate in peste 25 tari ale lumii, precum Ucraina, Kazahstan, Kargazstan, Tadjikistan, Uzbekistan, Bulgaria, Germania, Republica Ceha, Mongolia, SUA, Azerbaidjan, Moldova, Lituania, Belarus, Letonia, Turcia, Vietnam, Polonia, Estonia, Spania, Slovacia. Asadar, expansiunea companiei Siberian Health se manifesta si se dezvolta din ce in ce mai mult in fiecare an.
Pentru a asigura cererea in crestere permanenta, in anul 2007, compania deschide o noua facilitate de productie, urmand ca numai peste 3 ani, in anul 2010, complexul sa fie extins si modernizat. Compania isi largeste in permanenta gama de produse, anual introduce pe piata 25 de produse noi si actualizeaza retetele produselor existente, tinand cont de ultimele inovatii si realizari stiintifice.
In anul 2007 Compania a deschis un complex de productie nou si modern.

Cu toate acestea, cel mai important lucru din istoricul corporatiei Siberian Health il reprezinta Istoria Succesului Partenerilor sai. Istoria miilor de oameni simpli, care, datorita perseverentei lor in munca, au obtinut rezultate indiferent de varsta, sex sau studii. Acestor persoane li s-a oferit sansa de a obtine un venit lunar stabil si de a-si realiza cele mai indraznete vise, de a calatori in repetate randuri in locuri extraordinare pentru prima data in viata!