Nou

Mai multe poze

  • Calciu organic ElemVitals
  • Calciu organic ElemVitals
Cod produs: 500054

Calciu organic ElemVitals

Calciul este un mineral cu o rezistenţă naturală şi este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor.

94,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Calciul este un mineral cu o rezistenţă naturală şi este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor.

Calciul este un mineral cu o bună rezistenţă naturală. Mai mult de 99% din cantitatea de calciu care există în organismul uman este concentrată în ţesuturile oaselor şi ale dinţilor. Fiind cel mai important component structural al aparatului locomotor, calciul este necesar pentru o stare bună a unghiilor şi părului şi, de asemenea, pentru o funcţionare completă a sistemului nervos, a sistemului cardiovascular şi a sistemului muscular (calciul ajută la menţinerea unui tonus normal al vaselor de sânge, „răspunde“ de contracţia şi relaxarea muşchilor scheletici . 
Avand proprietati anti-inflamatorii, antialergice si antioxidante, calciul joaca un rol extrem de important în activarea fermenților digestivi și în reglarea coagulării sângelui, contribuie la sporirea rezistentței organismului uman față de influența diferitelor infecții și toxine.

Specificatii

Beneficii

În fiecare zi, în organismul nostru, trebuie să ajungă 800 mg de calciu, ceea ce este foarte greu de asigurat prin intermediul produselor alimentare. De aceea, este atât de important de suplinit deficitul de calciu şi de păstrat echilibrul conţinutului său în organism.

Pentru aceasta, „Sănătatea siberiană“ a fabricat un produs nou ce are în componenţa sa microelemente în formă organică (hidroxiapatita, carbonat şi citrat de calciu şi extracte din plante.

Hidroxiapatita de calciu este mineralul esenţial al ţesutului osos şi al ţesuturilor dure ale dinţilor (partea anorganică a ţesutului osos uman conţine până la 97% de hidroxiapatită de calciu). Hidroxiapatita de calciu se caracterizează prin indicatori înalţi de eficienţă şi asimilare.

Componentele vegetale care se găsesc în produsul „ElemVitals cu calciu organic“:

Extractul de soia ce se gasește in componența ElemVitals Calciu Organic se referă, după structura sa, la bioflavonoide şi are o acţiune asemănătoare estrogenilor. În afară de aceasta, izoflavonoidele de soia au o acţiune antioxidantă, care depăşesc acţiunea asemănătoare a tocoferolului. O proprietate importantă a izoflavonoidelor de soia este activitatea lor osteogenică, ce constă în reducerea proceselor de resorbţie a oaselor şi în creşterea densităţii minerale ale acestora.

Iar extractul de coada - calului îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, stimulează procesele metabolismului şi a activităţii funcţionale a ţesutului conjunctiv, a membranelor mucoasei şi a pereţilor vaselor de sânge.

Compozitie

Ingrediente: Carbonat de calciu, H33792/premix de vitamine și minerale, maltodextrina (vitamina C/acid L-ascorbic, citrat de zinc, vitamina B6/colecalciferol), calciu hidroxiapatita, capsulă: gelatină, citrat de calciu, extract hidroetanolic din semințe de Soia (Glycine hispida), cu 40% izoflavone, extract apos 4-7:1 din părți aeriene de coada-calului (Equisetum arvense). 

Ingrediente active in 3 capsule

Nume

Greutate

% DIN DZR

calciu

529,5 mg

53

Vitamina C

162 mg

270

Vitamina D3

12,42 pg

248,4

Vitamina B6

4,05 mg

202,5

Vitamina K1

276,3 pg

230

Izoflavone

36 mg

72

zinc

14,73 mg

98,2

mangan

2,46 mg

123

* Doza zilnică recomandată

Utilizare

3 capsule pe zi, cu alimente sau apă.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este contraindicat femeilor însarcinate sau care alaptează, persoanelor cu edem cardio-renal, litiaza renală, precum şi persoanelor alergice la soia.
A se păstra la temperatura camerei, dar nu la mai mult de 25°С, în locuri ferite de lumina direct a soarelui.

Ambalare

Cutie din carton cu 6 blistere câte 10 capsule cu blister.

42g (60 capsule x 0,7 g)

Recomandare
-
Produse similare

Recenzii