Despre noi

Siberian Health Corporation a fost înființată în anul 1996, la Novosibirsk. În fiecare an încă de la înființare a dezvoltat în mod viguros și a produs o linie extinsă de suplimente alimentare biologic active și produse cosmetice ecologic pure. Produsele noastre se bazează pe mulți ani de cercetare științifică a proprietăților unice ale plantelor medicinale care cresc în regiunea lacului Baikal și munții Altai. Toate produsele fabricate de Siberian Health conțin cele mai pure plante medicinale din regiunile sălbatice din Siberia.

Produsele Siberian Health Corporation sunt destinate pentru:

 - complex de curățare a mediului intern al corpului,

- reglarea bioritmurilor prin imunomodulatori naturali și antioxidanți,

- optimizarea metabolismului grăsimii și carbohidraților, metabolismului calciului,

- optimizarea compoziției microflorei intestinale,

- menținerea stării funcționale a sistemului cardio-vascular, ficatului, oaselor și articulațiilor, sistemului digestiv și sistemului urinar, organelor de vedere,

- umplerea carenței de vitamine esențiale de bază și de oligoelemente.

 Siberian Health Inc. a dezvoltat, de asemenea, un număr mare de produse cosmetice ecologice și produse de igienă personală, formulate pe baza unor substanțe biologic active, naturale, de origine vegetală și minerală, fără substanțe chimice potențial periculoase, cum ar fi parabeni, SLS, ftalați, culori artificiale.

 Siberian Health Inc. produce în prezent peste 210 de produse de sănătate și cosmetice. Multora dintre aceste produse și autorilor lor, în calitate de titulari de brevete originale, le-au fost acordate un număr total de 25 de diplome pentru excelență la numeroase expoziții de prestigiu din întreaga Rusie: 3 medalii de aur "Pentru realizări practice în întărirea sănătății națiunii ruse", în numele I.I. Mechnikov (un laureat al premiului Nobel), 2 medalii de onoare în numele lui E. Dashkova (o figură națională, publică, de renume din Rusia), 5 medalii de aur de la expoziția extrem de populară "Târgul siberian" și multe altele.

 Concepte unice științifice protejate de legea drepturilor de autor stau la baza formulei produselor Siberian Health.

 Acestea sunt concepte originale, dezvoltate de oamenii de știință de la Centrul de Cercetare și Inovare al Siberian Health Inc.:

 Conceptul de micronutrientologie - o nouă știință între farmacologie și dietologie. Termenul de micronutrientologie semnifică acest domeniu al medicinei, care integrează cercetarea științifică și aplicată în vitaminologia contemporană, datele pentru rolul biologic al microelementelor, substanțelor biologic active de origine vegetală și animală, precum și probioticelor.

 Conceptul de adaptare. Fără îndoială că, în procesul de evoluție, omul nu numai că ar găsi rezerve interne pentru auto-conservare, dar s-ar folosi, de asemenea, de diverse plante naturale și plante medicinale cu proprietăți adaptogene. Adaptogenii sunt cunoscuți pentru că au fost utilizați pe scară largă în medicina populară în Siberia, China, Altai, Tibet și în alte țări din Asia de Sud-Est. Referințe privind aceștia pot fi găsite în cele mai vechi tratate medicale asupra medicinei tibetane tradiționale și indiene. Mesajele vindecătorilor antici sunt la fel de convingătoare ca întotdeauna, chiar și în mediul științific modern. Există o ramură a medicinei care studiază capacitățile de adaptare ale ființelor umane la condițiile de mediu și care dezvoltă diferite modalități de creștere a acestor capabilități.

 Conceptul de Endoecologie. Endoecologia este știința care studiază și dezvoltă căile și mijloacele de menținere în formă pură a mediului intern al corpului, asigurându-se astfel funcționarea normală a tuturor organelor și țesuturilor. Endoecologia este o nouă ramură a medicinei științifice, care are în primul rând menirea de a preveni bolile, mai degrabă decât de a le vindeca și care a devenit de o importanță vitală în lumea modernă.

 Conceptul de Bioritmologie. Cronobiologia este știința care studiază geneza, natura, principiile și importanța ritmurilor biologice, precum și modul în care acestea se referă la sănătatea umană.

 

Siberian health Inc. are​:

 - propriul Centru de Cercetare și Inovare, la care lucrează zece dintre cei mai renumiți oameni de știință din lume, a căror misiune este de a dezvolta noi produse de sănătate. Aceasta este o asociație mare de cercetare și de producție, care este implicată în cercetarea medicală și biologică, dezvoltarea programelor de sănătate, precum și producerea de noi substanțe biologic active, special dezvoltate pentru punerea în aplicare a acestor programe. Centrul de Cercetare și Inovare este situat în Akademgorodok, Novosibirsk. Aceasta oferă o oportunitate unică de a dezvolta o cooperare eficientă cu cele mai importante instituții de cercetare și dezvoltare ale faimosului oraș științific și astfel, de a crea cele mai avansate și unice produse de sănătate.

 - un centru educațional adecvat, cu un corp didactic de un înalt profesionalism, în care se desfășoară cursuri speciale și cursuri pentru medici și consultanți cu privire la aspectele clinice contemporane ale micronutrientologiei;

 - trei baze de producție moderne, de înaltă tehnologie, care îndeplinesc standardele internaționale, care produc suplimente alimentare biologic active, pe baza resurselor pe bază de plante unice, care cresc în regiunile curate din punct de vedere ecologic, din Siberia, munții Altai, lacul Baikal și Orientul Îndepărtat.  

 Facilități de producție de înaltă tehnologie, ultra-moderne, care răspund standardelor internaționale în toate etapele de producție.

 În anul 1999, la trei ani de la înființare, compania a construit prima sa bază de producție. În 2007, compania a lansat o a doua unitate de producție construită în conformitate cu standardele internaționale GMP, ISO 9001, HAACP, FDA. În 2016, compania deschide a treia facilitate de producție ultra-modernă.

 Baza de producție permite ca cele mai recente dezvoltări științifice ale oamenilor de știință ruși și specialiști ai Centrului de Cercetare și Inovare să fie transformate în noi produse unice. Corporația dezvoltă și produce peste zece produse noi în fiecare an. Baza de producție are mai multe linii unice de producție cu o capacitate totală de până la 120.000 de pachete de produse pe zi.

 Sistemul de calitate al producției este în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001: 2008.