Nou

Mai multe poze

  • Gorhon - Cremă tonifiantă pentru picioare
Cod produs: 401804

Gorhon - Cremă tonifiantă pentru picioare

Cremă naturală pentru ameliorarea rapidă a senzației de greutate în picioare, ajută să obțineți un sentiment durabil de confort și ușurare.

70,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Cremă naturală pentru ameliorarea rapidă a senzației de greutate în picioare, ajută să obțineți un sentiment durabil de confort și ușurare.

Specificatii

Beneficii

Combinația de ingrediente active asigură o hidratare a pielii și creste elasticitatea. Uleiul esențial de perișor, care intră în compoziția cremei, are un efect tonic, iar hesperidina bioflavonoidă are efect benefic asupra micro capilarelor pielii.

Compozitie

Ingrediente : unt, verdeața iernii, flavonoide.

Ingrediente (INCI): apă , alcool cetearilic, poliizobutenă hidrogenată, carbonat de dietilhexil, citrat de gliceril stearat, glicerină, pentaeritrityldistearat, ciclometiconă, etoxidiglicol, hesperidină, acid caprilhidroxamic, caprilylglicol, poligliceride de soia hidrogenate, lizolecitină, hidroxietilceluloză, trisodietilendiamină disuccinat, ulei de frunze de verdeața iernii, , mentol.

Utilizare
O cantitate mică de balsam se aplică pe piele prin frecare, până la intrarea completă în piele.
Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - posibila manifestare a reacțiilor cutanate se datorează intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.
A se păstra la temperatura camerei ce nu depășește 25 ℃, în locuri ferite de lumina directă a razelor solare.
Ambalare
Tub de 75 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii