Nou

Mai multe poze

  • Concentrat împortiva celulitei X50 Body Compliment
Cod produs: 403031

Concentrat împortiva celulitei X50 Body Compliment

Un complex molecular X50 Silhouette pe bază de acizi organici și extract de Coccoloba oprește în mod eficient procesele de sinteză ale celulelor noi de grăsime din țesutul subcutanat adipos, mai ales în zonele în care grăsimea se depune în mod excesiv, iar pielea are aspect specific.Aplicat regulat concentratul îmbunătățește metabolismul din țesuturi, optimizează conturul corpului,crește elasticitatea pielii, reduce semnele de celulită.

192,50 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Un complex molecular X50 Silhouette pe bază de acizi organici și extract de Coccoloba oprește în mod eficient procesele de sinteză ale celulelor noi de grăsime din țesutul subcutanat adipos, mai ales în zonele în care grăsimea se depune în mod excesiv, iar pielea are aspect specific.Aplicat regulat concentratul îmbunătățește metabolismul din țesuturi, optimizează conturul corpului,crește elasticitatea pielii, reduce semnele de celulită.

Specificatii

Beneficii

In 2007, cel mai mare centru european de cercetare al bio-incubatorului din Barcelona a descoperit o moleculă, care a fost ulterior numită X50. Esența este că molecula știe cum să transmită informația celulei de grasime în așa fel încât celula se reglează la un nou mod de funcționare .Combinând molecula X50 cu cea mai recentă formula peptidă bazată pe componentele plantelor naturale, am primit mesajul molecular "convingător" X50 Silhouette către celula cu scopul de a opri creșterea, de a pierde excesul și de a reveni la normal. După ce au asistat, celulele zonei problematice încep să scape în mod activ de excesul de grăsimi și fluide, ofrind netezime pe piele și dând siluetei forma dorită. Deci, Body Compliment atinge efectul pur și simplu "vorbind" cu celulele pielii tale.

Extract de piper roz: ajută corpul în arderea excesului de grăsime!

De îndată ce celula din zona cu probleme a primit o indicație clară de la  Body Compliment pentru descărcarea de grăsimi și fluide, este activat metabolismul celular accelerat al adipocitelor. Iar aici ajutăm din nou corpul : extractul de piper roz contribuie la procesul de ardere a grăsimilor (îndepartarea lichidului), accelerând în mare măsură apariția primelor rezultate vizibile .

Extractul de soc, castan, iederă sporește efectul X50 Silhouette și a piperului roz ,îmbunătățind astfel microcirculația .Schinus terebinthifolius face mai usoară îndepartarea produselor de descompunere a lipidelor și are un efect lipolitic puternic.

Body Compliment este un instrument eficient și natural de modelare a corpului care ajută în lupta împotriva celulitei în zonele cu probleme. Testele au aratat o eficiență ridicată a metodei minus o mărime în 28 de zile *!

Contraindicații: Intolerantă individuală la componenții produsului, perioada de sarcină și alăptare. Consultați medicul înainte de administrare.

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, coloranți artificiali și parfumuri

Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: Х50 Silhouette , extract de piper roz , cofeină, vitamina PP , eter de vanilie , ulei esențial de mentă , extract de castan sălbatic, de frunze de rozmarin, extracte de ruscus, iederă, flori de soc , ulei de anason și citrus bergamia

Ingrediente (INCI): apă , glicerină, uree, etoxidiglicol, C12-13 paret-9, dimetilsulfonă, glucoză, cofeină, poliacrilat polimeric-6, niacinamidă, alantoină, extract de semințe de piper brazilian, eter de vanilil butil,  ulei de frunze de portocale, ulei de frunze de mentă, extract de semințe de castan sălbatic, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de coajă de mandarin, extract de frunze de rozmarin, acid lactic / glicolic, ulei de frunze de tuia, extract de rădăcină de ghimpe pădureț, extract de iederă , extract de floare de soc negru, alcool polivinilic, extract de fructe struguri de mare, ulei de bergamotă, dextran, acetil ciclohexapeptidă-34,benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, glucozoxidază, lactoperoxidază.

Utilizare

Timp de 28 de zile de două ori pe zi:

  • pentru femei o reducere maximă a dimensiunii taliei de 2,2 cm, 2 cm fese, coapse 0,7 cm
  • la barbați reducere maximă a volumului de stomac este de 0,7 cm .

Pentru o eficiență maximă utilizați și uleiul anticelulitic.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Flacon cu pompiță de 100 ml.

Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii