Nou

Mai multe poze

  • Balsam Medese Regenerator
Cod produs: 401802

Balsam Medese regenerator

Balsam regenerator cicatrizant - calmează și ajută la restabilirea pielii deteriorate.
60,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Combinație eficientă de uleiuri pure esențiale si vegetale, de propolis siberian, polen și lăptișor de matcă calmează si ajuta la refacerea pielii deteriorate după expunerea la soare, vânt, îngheț și înțepături de insecte.

Specificatii

Beneficii

Combinație eficientă de uleiuri pure esențiale și vegetale, de propolis siberian, polen și lăptișor de matcă calmează și ajută la refacerea pielii deteriorate după expunerea la soare, vânt, îngheț și înțepături de insecte.

Compozitie

Ingrediente : propolis siberian, polen și lăptișor de matcă, ulei esențial de brad din Siberia, extract amarant, extract de rozmarin.

Ingrediente (INCI): ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, ulei de măsline , ulei de susan, ulei de lavandă  , ulei de tuia , ulei de eucalipt , extract de lăptișor de matcă, extract de amarant , extract de polen de albine, extract de miere , extract de frunze de rozmarin, ulei de lemn de santal, tocoferol.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de balsam în zonele de piele care necesită o atenție deosebită. Repetați la fiecare 3-4 ore.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Tub de 30 ml.

Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii