Nou

Mai multe poze

  • Gel pentru bărbierit Gheser
Cod produs: 402087

Gel pentru bărbierit Gheser

Formula de gel moale oferă o alunecare ușoară a aparatului de ras, face din bărbierit o procedură confortabilă.

70,50 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Formula de gel moale oferă o alunecare ușoară a aparatului de ras, face din bărbierit o procedură confortabilă.

Specificatii

Beneficii

Formula de gel moale oferă o alunecare ușoară a aparatului de ras, face din bărbierit o procedură confortabilă. Ingredientele active ajută la înmuierea firelor de păr iar pielea devine fină, fără senzația de piele care strânge. Produsul nu provoacă iritații și ajută pielea să mențină echilibrul de hidratare.

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, coloranți artificiali. Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: extract de pătlagină, extract de ciumărea, extract de mentă, extract de rozmarin de pădure, ulei eteric de salvie, ulei eteric de ienupăr, ulei eteric de vetiver.

Ingrediente (INCI): apă ,lauroil metil-isetionat de sodiu, lauramidpropil betaină, olefină sulfonat de sodiu C12-14, cocoamfoacetat de sodiu, acid oleic, cocamidopropil hidroxisultină, lauroil lactilat de sodiu, cocoat de glicerit-2, citrat de sodiu, D-pantenol, hidroxid de sodiu, lactat de mentă, etilen-diamină disuccinat de trisodiu, benzoat de sodiu, salicilat de sodiu, ulei de frunză de L-arginină, ulei de frunză de mentă piperită, extract de ciumărea, extract de lămâie galbenă,  ulei de frunze de salvie, extract de frunze de limba oii , ulei de frunze de pin de pădure ), extract de iarbă mare, ulei de frunze de pogostemon, ulei de ienupăr, ulei de frunze de măghiran, ulei de bergamotă, ulei de vetiver ,ulei de rășină de ferula.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de gel prin frecare, făcând spumă, pe tenul umed, lăsați timp de 1 minut, după care începeți bărbieritul. După finalizarea procedurii, clătiți fața cu apă rece, îndepărtați urmele de gel, după care umectați tenul cu un prosop moale. Aplicați balsamul după ras.

Ambalare
Tub 100 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii