Nou

Mai multe poze

  • Ulei de masaj cu efect de tonifiere Duhaal Aza
Cod produs: 401832

Ulei de masaj cu efect de tonifiere Duhaal Aza

Descoperiți căldură plăcută și energia uleiurilor eterice de brad siberian, de iarbă de lămâie și mentă cu o acțiune revigorantă pronunțată.

66,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Descoperiți căldură plăcută și energia uleiurilor eterice de brad siberian, de iarbă de lămâie și mentă cu o acțiune revigorantă pronunțată.

Specificatii

Beneficii

Aroma puternică de ulei natural pentru masaj ridică dispoziţia, restabileşte puterile în caz de epuizare emoţională şi oboseală cronică. Mixul plăcut de ulei de bergamotă, coriandru, lămâie și ghimbir acționează emolient asupra pielii înăsprite, contribuind la creșterea elasticității țesutului.

Nu conține sulfați, ftalați, parabeni, uleiuri minerale și substanțe aromate artificiale. 
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: ulei esențial de lemongrass ,ulei esențial de mentă ,ulei esențial de brad ,ulei esențial de cimbru ,ulei esențial de cafea verde ,ulei esențial de alune.

Ingredientele (INCI): ulei de floarea-soarelui, ulei de ricin, ulei de soia de glicină, ulei de coriandus avellana, ulei de frunze de cimbru ,ulei de pin siberian, ulei de măsline, ulei de ace de molid, ulei din boabe de cafea, extract de frunze de rozmarin, malonat de dietilhexil, extract de tămâie, trigliceridă caprilică / caprică.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de ulei pe piele, masând ușor. Se poate utiliza în calitate de remediu pentru îngrijirea pielii corpului după baie sau duș.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 100 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii