Nou

Mai multe poze

Cod produs: 401834

Ulei de masaj cu efect de relaxare Duhaal Aza

Ulei relaxant pentru masaj - Picatura de fericire - un amestec fin de santal, cardamom, geraniu și eucalipt ce ajută la refacerea tonusului și a energiei, întărește sistemul imunitar.
66,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Uniformizează și înnobilează pielea, mărește tonusul muscular, previne retenția de lichide în organism și apariția umflăturilor.

Specificatii

Beneficii

Un masaj relaxant va ajută la ameliorarea simptomelor de oboseală și epuizare nervoasă, pentru a restabili starea de spirit și bunăstarea. Un amestec rafinat de lemn de santal, cardamom, geraniu si eucalipt are un efect benefic asupra corpului, refacerea rezistenței, netezirea si relaxarea pielii.

Potrivit pentru mamele însărcinate.

Nu conține sulfați, ftalați, parabeni, uleiuri minerale și substanțe aromate artificiale. 
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: ulei eteric de levănțică ,ulei eteric de mentă ,ulei eteric de lemn de santal ,extract de sulfină ,ulei de susan

Ingredientele (INCI): ulei din semințe de floarea-soarelui, ulei de ricin , ulei de porumb , ulei din semințe de susan, ulei de frunză dlevanțică , extract de sulfina albă, extract de frunze de rozmarin, malonat de dietilhexil siringiliden, ulei din lemn de santal, trigliceridă caprilică / caprică. 

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de ulei pe piele, masând ușor. Se poate utiliza în calitate de remediu pentru îngrijirea pielii corpului după baie sau duș.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 100 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii