Nou

Mai multe poze

  • Ulei de masaj cu efect de încălzire Duhaal Aza
Cod produs: 401833

Ulei de masaj cu efect de încălzire Duhaal Aza

Ulei de masaj cu efect de încălzire întărește organismul și stimulează circulația sângelui. Ajută în caz de surmenaj muscular.
66,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Masajul cu ulei de efect de încălzire are o acțiune de întărire generală a organismului și stimulează circulația sângelui în organism.

Specificatii

Beneficii

Ameliorează simptomele reumatismului, artritei și a suprasolicitării musculare. Eficient în caz de varicelă și convulsii.

Masajul cu ulei de efect de încălzire are o acțiune de întărire generală a organismului și stimulează circulația sângelui în organism. Este de mare efect în cazuri de surmenaj muscular.

Nu conține sulfați, ftalați, parabeni, uleiuri minerale și substanțe aromate artificiale. 
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: ulei de ardei roșu ,ulei de vanilie arzătoare ,ulei esențial de ghimbir ,ulei esențial de scorțișoară ,ulei esențial de salvie ,ulei esențial de vetiver ,ulei esențial de mandarin

Ingredientele (INCI): ulei de floarea-soarelui, ulei de ricin, ulei de soia glicină, camfor, ulei de mandarin, ulei de ardei iute , extract de frunze de rozmarin,  malonat de dietilhexil siringiliden, ulei de coajă de scorțișoară, ulei de rădăcină ghimbir, vanilil butii eter, ulei de rădăcină de vetiver, trigliceridă caprilică / caprică.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de ulei pe piele, masând ușor. Se poate utiliza în calitate de remediu pentru îngrijirea pielii corpului după baie sau duș.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Flacon de 100 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii