Nou

Mai multe poze

  • Mousse parfumat pentru hidratare Siberian Rose
Cod produs: 404111

Mousse parfumat pentru hidratare Siberian Rose

Acest mousse (spumă) fin și parfumat a fost conceput în mod special pentru îngrijirea zilnică a pielii.

110,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Acest mousse (spumă) fin și parfumat a fost conceput în mod special pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Specificatii

Beneficii

Mousse ușor aromat creat special pentru hidratarea profundă. Formula sa nutritivă delicată este îmbogățită cu antioxidanți puternici din plante. Extractele naturale protejează pielea de efectele factorilor de mediu negativi, accelerează reînnoirea celulelor și încetinesc procesul de îmbătrânire. 
Pentru a crea o colecție extraordinară de trandafiri siberieni, am fost inspirați de o plantă specială - trandafirul/măceșul siberian. Valoarea sa este nu numai în florile parfumate, ci și în fructe - o sursă de vitamine, minerale, oligoelemente și acizi grași, esențiale pentru sănătatea și frumusețea pielii. Produsele din serie conțin extract de ulei și extract de trandafir, care protejează pielea și o saturează cu vitamine, îmbunătățind tenul. 

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, coloranți artificiali și parfumuri.
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingredient: extract de trandafir francez, ulei esențial de trandafir bulgar, extract de hibiscus, extract de crin alb.,ulei de măceș

Ingrediente ( INCI ): ulei de fructe măceș, oleat de etilhexil hidrogenat, laurat de izoamil, ulei de semințe de grasimea abisinica, esteri de fitosterol, propandiol, panthenol, apă de flori de trandafir din Damasc, 1,2-hexandiol, dimetil izosorbid, betaină, uree, carbomer, L-arginină, cocoat de izoamil, unsaponifiabile de ulei de măsline hidrogenate, acid caprilhidroxamic, acid lactic, mannan, aromă (toate naturale), extract de flori de arbore de Neem, aminoesteri-1,  ulei de trandafir de Damasc , extract de frunze de arbore de Neem , extract de fructe de padure, extract de frunze de busuioc sfânt, praf de perle , extract de curcuma , extract de flori aloe vera.

Utilizare

Aplicați o cantitate mică de produs pe fața curată și masați ușor până se absoarbe în piele. Folosiți dimineața și seara.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Tub de 100 ml.

Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii