Nou

Mai multe poze

  • Mască regeneratoare cu ulei de cedru
Cod produs: 401879

Mască regeneratoare cu ulei de cedru

Întărește stratul lipidic, îmbunătățește elasticitatea pielii, face pielea mai moale și mătăsoasă. 

70,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Întărește stratul lipidic, îmbunătățește elasticitatea pielii, face pielea mai moale și mătăsoasă. Activizează procesele de reînnoire, crește statutul imunitar al pielii, asigură o protecție antioxidantă.

Specificatii

Beneficii

Masca cu acțiune regeneratoare pe bază de făină de ovăz și ulei nutritiv de nuci de cedru manifestă un puternic efect hidratant și calmant asupra pielii. Uleiurile de cedru și camelină întăresc stratul lipidic, reducând pierderea de umiditate, cresc elasticitatea pielii, fac pielea mai moale și mătăsoasă. Extractele de ginseng, rhodiola rosea și gingko biloba activizează procesele de reînnoire, cresc statutul imunitar al pielii, asigură o protecție antioxidantă.

 Nu conține fluor, lauril sulfați, polietilenglicol, parabeni, componente abrazive grosiere, antiseptice, arome și coloranți sintetici. 

Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: ulei de nuci de cedru, făină de ovăz, ginkgo biloba, ginseng, rhodiola rosea.

Ingrediente (INCI): Apă, glicerină, ulei de porumb, alcool cetearil, stearat de etilhexil, stearat de gliceril se, acid stearic, acid palmitic, triglicerida caprilic / capric, ceară de miere de albine, unt de shea, neopentilglicol diheptanoat, izododecan, acid caprylhydroxamic, gliceril caprilat, extract de păducel, extract de fructe de călin,  extract de fructe de merișor, extract burete de apă dulce, caprylyl glicol, ulei de semințe de struguri , hidroxietilceluloza, camfor, acid benzoic, acid sorbic, acid dehidroacetic, alcool benzilic, ulei de semințe de floarea-soarelui, extract de frunze de rozmarin, extract de rădăcină ghimbir , maltodextrina, hidroxid de sodiu, extract de rădăcină de ginseng, extract de fructe de cătină albă, extract de pălăria soarelui, extract de rădăcină de ruja, extract de rădăcină ginseng siberian,etil de vanilil butil, extract de semințe de schinus terebinthifolius, parfum, d-limonen.

Utilizare

Aplicați masca pe o piele umedă curată, cu mișcări de pat, evitând zona din jurul ochilor. Lăsați pe față timp de 15-20 de minute, după utilizare, clătiți cu multă apă caldă.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Tub de 75 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii