Nou

Mai multe poze

  • Mască de curatare pentru față cu argilă medicală Husen Gazar
Cod produs: 402411

Mască de curățare pentru față cu argilă medicală Husen Gazar

Masca de curățare cu argilă conferă pielii elasticitate, finețe, culoare uniformă și radiantă.
69,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Mască purificatoare cu argilă naturală curăță perfect și reînnoiește pielea.

Specificatii

Beneficii

Ingredientele active ale argilei cosmetice pătrund adânc în piele, curățând-o perfect, normalizează metabolismul mineral, prin absorbția și eliminarea de impurităti. Masca conferă elasticitate pielii, finețe și un ten neted, radiant.

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, arome artificiale. 
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: argilă lecuitoare ,concentrat de muguri de pin ,extract de badan ,extract de scoarță de stejar ,extract de mesteacăn ,extract de ovăz.

Ingrediente ( INCI ):apă acrilică, ulei de semințe de floarea-soarelui, apă minerală, ulei de fructe de cătină, ulei de frunze de L-arginină, ulei de ace de pin, ulei de frunze de ienupăr, ulei de frunze de pin de pădure, fosfat de potasiu, extract de schisandra , extras de muguri de pinde pădure, extract de ovăz, extract de mușețel, extract de flori arnica, extract de badan, extract de sunătoare, extract de scoarță de stejar, extract de frunze de mesteacăn, extract de rădăcină de rădăcină de maral.

Utilizare
Aplicați o cantitate de cremă pe fața curată a feței, lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute. Restul măștii este îndepărtat folosind un șervețel.
Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - posibila manifestare a reacțiilor cutanate se datorează intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.
A se păstra la temperatura camerei ce nu depășește 25 ℃, în locuri ferite de lumina directă a razelor solare.
Ambalare
Tub de 75 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii