Nou

Mai multe poze

  • Mască cu vitamine - aur siberian - Siberian Altan
Cod produs: 402410

Mască cu vitamine - aur siberian - Siberian Altan

Mască hidratantă cu uleiuri prețioase și fructe coapte măcinate hrănește pielea cu vitamine, nutrienți și microelemente. Hidratează și catifelează pielea în mod eficient, îmbunătățește elasticitatea.

74,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Mască hidratantă cu uleiuri prețioase și fructe coapte măcinate hrănește pielea cu vitamine, nutrienți și microelemente. Hidratează și catifelează pielea în mod eficient, îmbunătățește elasticitatea.

Specificatii

Beneficii

Hrănește pielea cu vitamine, o încarcă cu energie, îi oferă prospețime și un aspect odihnit, oferă pielii fermitate, catifelare și o culoare sănătoasă și uniformă.

Nu conține fluor, lauril sulfați, polietilenglicol, parabeni, componente abrazive grosiere, antiseptice, arome și coloranți sintetici. 

Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: unt de shea ,ulei de sâmburi de struguri ,ulei de porumb ,extract de ginseng ,extract de cătină ,extract de rhodiola rosea ,extract de spongilla

Ingrediente (INCI): Apă, glicerină, ulei de porumb, alcool cetearil, stearat de etilhexil, stearat de gliceril se, acid stearic, acid palmitic, triglicerida caprilic / capric, ceară de miere de albine, unt de shea, neopentilglicol diheptanoat, izododecan, acid caprylhydroxamic, gliceril caprilat, extract de păducel, extract de fructe de călin,  extract de fructe de merișor, extract burete de apă dulce, caprylyl glicol, ulei de semințe de struguri , hidroxietilceluloza, camfor, acid benzoic, acid sorbic, acid dehidroacetic, alcool benzilic, ulei de semințe de floarea-soarelui, extract de frunze de rozmarin, extract de rădăcină ghimbir , maltodextrina, hidroxid de sodiu, extract de rădăcină de ginseng, extract de fructe de cătină albă, extract de pălăria soarelui, extract de rădăcină de ruja, extract de rădăcină ginseng siberian,etil de vanilil butil, extract de semințe de schinus terebinthifolius, parfum, d-limonen.

 

Utilizare

Aplicați masca pe o piele umedă curată, cu mișcări de pat, evitând zona din jurul ochilor. Lăsați pe față timp de 15-20 de minute, după utilizare, clătiți cu multă apă caldă.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Tub de 75 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii