Nou

Mai multe poze

  • Ginseng Siberian 3 in 1
Cod produs: 402585

Gel de curățare 3 în 1 cu Ginseng Siberian

Realizarea a trei scopuri: curățare, exfoliere, curățare profundă. Produsul combină cele trei etape principale ale îngrijirii tenului curățare, exfoliere și curățare profundă.

48,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Realizarea a trei scopuri: curățare, exfoliere, curățare profundă. Produsul combină cele trei etape principale ale îngrijirii tenului curățare, exfoliere și curățare profundă.

Datorită ingredientelor din plante în compoziție,produsul îndepărtează delicat machiajul și impuritățile, dând pielii un sentiment de confort.

Specificatii

Beneficii

Agentul 3 în 1 combină trei etape principale de îngrijire: curățare, exfoliere, curățare profundă. Îndepărtează cu atenție machiajul, îndepărtează în mod eficient murdăria și conferă pielii un sentiment confortabil. Extractele de plante promovează curățarea profundă, accelerează procesul de regenerare a pielii după micabraziune și o protejează de factorii externi nefavorabili. Perfect curat, neted și delicat, pielea dumneavoastră respiră liber!

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, ulei mineral, arome artificiale. 
Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente: ginseng siberian, extract din coajă de stejar, extract de ienupăr, extract de cimbrișor, extract de podbal

Ingrediente ( INCI ): apă, caolin, glicerină, lauramidpropil betaină, pulbere de rizol, sodiu lauroil metil izotionat de sodiu, oxid de zinc, caragenină, ulei de semințe de bumbac, esteri ai gliceritului 8, dioxid de titan, caprilat de gliceril, , salicilatul de sodiu, guma dehidroxantan, ureea, acidul caprilhidroxamic, lactatul de menthil, acidul citric, miriatul de etil, extractul de ginseng din Siberian, extractul de coajă de stejar , extractul de fructe de ienupăr ,extract de cimbru, extract de frunze de podbal ,  ulei de fructe de bergamot , ulei de amyris balsamifera , ulei de ienupăr , ulei de coaja de portocală , anisaldehidă, ulei de rădăcină de angelica , ulei de rădăcină de ghimbir,  ulei de rădăcină de vetiver, ulei de migdale amare.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică de produs pe tenul umed, masați timp de 3-5 minute sau lăsați pe piele să acționeze timp de 5 minute. Clătiți din abundență cu apă caldă.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Tub de 75 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii