Nou

Mai multe poze

  • Cremă-mască supernutritivă Olso
Cod produs: 402409

Cremă-mască supernutritivă Olso

Hrăneşte şi hidratează eficient pielea, stimulând regenerarea, îmbunătaţind culoarea şi elasticitatea acesteia. 

74,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Hrăneşte şi hidratează eficient pielea, stimulând regenerarea, îmbunătaţind culoarea şi elasticitatea acesteia. Produsul este incredibil de bogat cu extracte de ierburi, uleiuri şi măşti de ceară – oferă doar beneficii excepţionale pentru fiecare tip de piele. Masca îndeplineşte mai multe funcţii importante pentru păstrarea frumuseţii şi sănătaţii pielii.

Specificatii

Beneficii

Orezul de ceară şi uleiul de alune măresc hidratarea şi protejează pielea împotriva pierderii umidităţii. Ceara de albine înmoaie şi hrăneşte pielea. Calendula şi uleiurile japoneze de camellia îmbunătăţesc procesele de regenerare, contribuie la protejarea pielii de factorii externi negativi, elimină urmele de oboseală, îmbunătăţesc textura şi culoarea pielii, măresc tonusul acesteia. Complexul de extracte din plante oferă un efect calmant pronunţat, suprimă dezvoltarea proceselor inflamatorii, normalizează starea sensibilă, deshidratează, protejează de iritaţie. Rezultatul - culoarea feţei dorită, tonusul frumos şi umiditatea optimă.

Compozitie

Ingrediente: Ceară de orez, ceară de albine, ulei de alune de pădure, ulei de vișine, ulei japonez de camellia (trandafir de iarnă), extract de mușețel, extract de gura Lupului, extract de lemn dulce.

Utilizare

Aplicaţi o cantitate de cremă pe faţa curată a feţei, lăsaţi-o să acţioneze timp de 10-15 minute. Restul măştii este îndepărtat folosind un şerveţel. Poate fi folosit ca o cremă pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul braţului - posibila manifestare a reacţiilor cutanate se datorează intoleranţei individuale a componentelor care alcătuiesc compoziţia.

A se păstra la temperatura camerei ce nu depăşeşte 25 , în locuri ferite de lumina directă a razelor solare.

Ambalare

Tub de 75 ml.

Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii