Nou

Mai multe poze

  • Ser concentrat Hidratare și strălucire - EXPERALTA PLATINUM
Cod produs: 404322

Ser concentrat Hidratare și strălucire - EXPERALTA PLATINUM

Complexul inovator X50 cu acid hialuronic, extractul de alge ce reține apa, lăptișorul de matcă și extractul de arnică siberiană au o acțiune emolientă și hidratantă chiar și asupra pielii îmbătrânite.

165,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Complexul inovator X50 cu acid hialuronic, extractul de alge ce reține apa, lăptișorul de matcă și extractul de arnică siberiană au o acțiune emolientă și hidratantă chiar și asupra pielii îmbătrânite. Doar după câteva săptămâni tenul își va recăpăta din luminozitate și din aspectul tineresc, numărul de riduri vizibile se va reduce simțitor, conturul feței va deveni mult mai bine definit, iar tenul - mult mai neted.

Specificatii

Beneficii

Complexul Х50 HYALUFILLER în combinație cu acid hialuronic din contul penetrării мicro-capsulelor în fibroblaste de piele mărește sinteza proprie de acid hialuronic umple straturile superioare ale epidermei. Simultan are loc stimularea producerii de colagen si elastină: ca rezultat ridurile se netezesc atât în interior cît și în exterior. 

Este dovedit! 
Complexul X50 Hyalufiller în combinație cu acid hialuronic:
• Mărește sinteza proprie de acid hialuronic în piele cu 230%. 
• Îmbogățește straturile superioare ale epidermii cu acid hialuronic. 
• Reduce ridurile din interior și din exterior: mărește sinteza de elastină cu 83% 

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, uleiuri minerale, coloranți artificiali. Nu a fost testată pe animale. Conține compoziție aromatică.

Compozitie

Ingrediente: apă, uree hidroxietil, betaină, propandiol, sorbitol, dimetil izosorbid, 1,2-hexandiol, hialuronat de sodiu, glicerol, inulină, extract de alge marine, alfa glyukanoligosaharidy, acidul kaprilgidroksamovaya, policuaternium-39, parfum, fenoxietanol, lăptișor de matcă, extract de arnică, extract de semințe de in, un extract de Ganoderma lucidum, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, dioxid de siliciu, atsetiltetrapeptid-17, platină coloidal, palmitoiltetrapeptid-50, un copolimer de acid / acid glicolic lactic, alcool polivinilic, heptapeptidici 15-palmitatului. 

Ingrediente (INCI) : apă, hidroxietil uree, betaină, propandiol, sorbitol, dimetil izosorbid, 1,2-hexandiol, hialuronat de sodiu, glicerină, inulină, extract de alge, oligozaharidă alfa-glucan, acid caprylhidroxamic, policquaternium-39, parfum, jelly, extract de flori arnica montana , extract de semințe de in , extract de ganoderma lucidum , benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, dioxid de siliciu, acetiltetrapeptide 17, platină coloidală, acid copolimer al acidului glicolic, alcool polivinilic, palmitat de heptapeptidă-15.

Utilizare

Ca un mijloc independent: aplicați dimineața pe pielea curată a feței, gâtului și a decolteului masând ușor.

Componentele cocktailului de frumusețe: 

  • Adăugați puterea vindecătoare a plantelor sălbatice rare, utilizând serurile-concentrate:
  • Încălziți palmele, frecîndu-le una de alta.
  • Se amestecă crema cu una sau mai multe seruri-concentrate în următoarea proporție: o cantitate mică (de mărimea unui bob de mazăre) de cremă si 1-2 picături de ser-concentrat ales.
  • Cu mișcări ușoare aplicați pe pielea curată a feței (inclusiv pe pielea din jurul ochilor), a gîtului și a decolteului.


Pentru o senzație instantanee de regenerare a pielii - Ser concentrat hidratare și strălucire

Pentru un efect de întinerire absolută - Ser concentrat corector al ridurilor

Pentru un lifting minunat - Ser concentrat modelare și lifting

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Sticluță cau pipetă 10 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii