Nou

Mai multe poze

  • Cremă de noapte cu efect regenerator intens
  • Cremă de noapte cu efect regenerator intens
Cod produs: 404323

Cremă de noapte cu efect regenerator intens - EXPERALTA PLATINUM

Cremă intensă de noapte cu o combinație de platină coloidală și peptide reduce numărul și profunzimea ridurilor, restabilește elasticitatea pielii. Ștergeți de pe față urmele de oboseală acumulate peste zi!

315,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Cremă intensă de noapte cu o combinație de platină coloidală și peptide reduce numărul și profunzimea ridurilor, restabilește elasticitatea pielii. Ștergeți de pe față urmele de oboseală acumulate peste zi!
Cremă de noapte extrem de eficientă hidratează, hrănește, activează procesele de regenerare la nivelul pielii pe timp de noapte, atunci cînd este mai mare nevoie, neutralizează micro-deteriorarea pieii primite în timpul zilei.Cocktailul prețios de peptide și platină coloidală, Platinum Matrixem mărește semnificativ producerea de colagen, elastină, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

Specificatii

Beneficii

Componentele inovatoare X50 AntiAging și Platinum Matrixem activează procesele de regenerare la nivelul pielii, reduce numărul și profunzimea ridurilor. 
• Extractele de amarant, bujor și lavandă ajută la îmbunătățirea stării pielii.
• Uleiul de semințe de ceai verde regenerează pielea după stres, o hrănește și o hidratează, minimizează pigmentare. 
• Extractul de ciupearcă Ganoderma ajută la menținerea tinereții și sănătății celulelor, întărește imunitatea pielii.

FORMULA de TRANSFORMARE: Х50 + PLATINĂ COLOIDALĂ 
X50 – sistemul exact de livrare a substanțelor active.

Microcapsulele sistemului Х50 – transportă exact substanțele active în celulele pielii noastre. În interiorul fiecărei microcapsule – sunt substanțe active ( marfă utilă), iar în exterior – proteine de semnalizare, care asigură recunoașterea corectă "propriu – străin" și pătrund armonios în interior.

Coloidal sub formă de PLATINĂ mărește sinteza de colagen și îmbunătățește elasticitatea pielii (avantaje: efect rapid și acțiune de lungă durată ).
Este îmbogățit cu extract de ciupercă Ganoderma.
Un mijloc eficient de apărare antioxidantă, bogat cu aminoacizi și polizaharide necesare. Stimulează sinteza de colagen, menține tinerețea și sănătatea celulelor, întărește imunitatea pielii.

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, uleiuri minerale, coloranți artificiali. Nu a fost testată pe animale

Compozitie

Ingrediente: apă, unt de shea, izoamillaurat, poligliceril 6-distearat, ulei de susan, ulei de rapiță, propandiol, eter de ulei de jojoba, 1,2-hexandiol, stearat de gliceril, filtratul a fost fermentat psevdozima Epikol / verde semințe de ceai ulei / glucoză / făină de soia / malț / drojdie fermentată, extract filtrat psevdozima Epikol / făină de soia / ulei de măsline / lemn dulce, alcool cetearil, copolimer acrilat de sodiu, poligliceril-3 ceară de albine, alcool cetilic, fosfatidilcolina, izoamilkokoat, acid kaprilgidroksamovaya, Pueraria Mirifica, , ulei de semințe de floarea soarelui, extract de frunze de rozmarin, fenoxietanol, extract amaranth, extract de lavanda, extract de bujor, Ganoderma lucidum, extract violet, dioxid de siliciu, atsetiltetrapeptid-17, platină coloidală, alcool polivinilic, acid glicolic, acid lactic, heptapeptid-15 palmitatul .

Ingrediente (INCI) : ulei de semințe de susan, , ulei de canola, propandiol, esteri de jojoba, 1,2-hexandiol, stearat de gliceril, pseudozimă epicola / ulei de semințe de planta de ceai / glucoză /făină de soia, extract de malț / extract de drojdie fermentată, pseudozyma epicola / făină de soia / ulei de măsline / extract de rădăcină de lemn dulce , ceară de ceară de albine , cocoat de izoil, acid caprilhidroxamic, extract de rădăcină pueraria mirifica, parfum, ulei de semințe floarea soarelui, extract de frunze  de rozmarin, fenoxietanol, extract de amaranth ,extract de bujor , extract de ganoderma lucidum , extract de viola tricolor, dioxid de siliciu, acetil tetrapeptidă-17, platină coloidală, alcool polivinilic, acid glicolic, acid lactic, palmitat de heptapeptidă-15, palmitoil heptapeptid- 14.

Utilizare

Ca un mijloc independent: aplicați dimineața pe pielea curată a feței, gîtului și a decolteului masînd ușor.

Componentele cocktailului de frumusețe: 
Adăugați puterea vindecătoare a plantelor sălbatice rare, utilizând serurile-concentrate:

  • Încălziți palmele, frecîndu-le una de alta.
  • Se amestecă crema cu una sau mai multe seruri-concentrate în următoarea proporție: o cantitate mică (de mărimea unui bob de mazăre) de cremă si 1-2 picături de ser-concentrat ales.
  • Cu mișcări ușoare aplicați pe pielea curată a feței (inclusiv pe pielea din jurul ochilor), a gîtului și a decolteului.


Pentru o senzație instantanee de regenerare a pielii - Ser concentrat hidratare și strălucire

Pentru un efect de întinerire absolută - Ser concentrat corector al ridurilor

Pentru un lifting minunat - Ser concentrat modelare și lifting

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Flacon cu pompiță de 50 ml.

Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii