Nou

Mai multe poze

  • Șampon-gel de duș Gheser
Cod produs: 405817

Șampon-gel de duș Gheser

Produsul universal 2 în 1 este ideal pentru spălarea zilnică a capului și a corpului..

55,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Produsul universal 2 în 1 este ideal pentru spălarea zilnică a capului și a corpului..

Specificatii

Beneficii

Nu irită pielea sensibilă, nu o usucă, se clătește ușor și nu lasă senzație de strângere a pielii. Oferă corpului și părului prospețime și energie pentru întreaga zi.

Nu conține sulfați, parabeni, ftalați, uleiuri minerale, parfumuri sintetice!

Nu a fost testat pe animale.  

Compozitie

Ingrediente:extract de ginseng, extract de cimbru, ulei eteric de mentă, ulei eteric de salvie, ulei eteric de bergamot

Ingrediente (INCI): apă, lauramid sulfonat de sodiu, lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil hidroxisultain, lauroil metil isethionat de sodiu, pantenol, cafeină, hidroximetilglicinat de sodiu, betaină, lactil lactat, etilenediamina disuccinat de trisodiu, benzoat de sodiu, acid lactic , ulei de frunze de pin de pădure, ulei de frunze de pogostemon, ulei de mentă, ulei de salvie, extract de rădăcină de ginseng , extract de cimbrișor, ulei de frunze de citrice, ulei de frunze de ienupăr, ulei din frunze de măghiran, ulei de rădăcină de vetiver, ulei de rășină ferula , octenidină hcl.

Utilizare

Utilizat ca șampon: se aplică o cantitate mică de produs pe părul umed, se masează, se clătește cu o cantitate suficientă de apă caldă, se repetă dacă este necesar.

Utilizat ca gel de duș: spumați cu ajutorul buretelui sau în palmă o cantitate mică de produs, distribuiți pe suprafața corpului prin mișcări de masaj. Clătiți din abundență cu apă caldă.

Ambalare
Tub 200 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii