Nou

Mai multe poze

Cod produs: 403380

Pastă de dinți naturistă Propolis Siberian

Pastă de dinți naturală cu un concentrat unic de ierburi tămăduitoare siberiene și propolis de albine conține componente care au un efect antibacterian

45,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Pastă de dinți naturală cu un concentrat unic de ierburi tămăduitoare siberiene și propolis de albine conține componente care au un efect antibacterian, antiinflamator și cicatrizant . Componentele naturale contribuie la reducerea sângerării și umflării gingiilor, vindecarea mucoasei bucale, asigură prevenirea cariilor dentare.

Specificatii

Beneficii

Componentele naturale contribuie la reducerea sângerării și umflarea gingiilor, vindecarea mucoasei orale, prevenirea cariilor.

Emulsia propolisului de albine are un efect antibacterian, antiinflamator. Ajută la reducerea sângerării și umflarea gingiilor, precum și la vindecarea rapidă a leziunilor mucoasei bucale.

Extrasele de ierburi și uleiuri esențiale din Siberia vă ajută să faceți față mirosului neplacut și să vă reîmprospătați în siguranță.

Extrasele din badan și safirul siberian contribuie la prevenirea cariilor și curățarea eficientă a smalțului dinților.

Pasta de dinți naturală preventivă Propolisul Siberian a fost dezvoltată ținând cont de cele mai stricte cerințe de siguranță ecologică și naturalitate: cu excepția țărilor CSI, astăzi se vinde cu succes în SUA, Germania, Republica Cehă, Polonia, Bulgaria, Turcia și Lituania.
Produs în conformitate cu cerințele standardelor internaționale GMP (ISO 22716: 2007).

Conține cel puțin 10% emulsie de propolis natural și 5 extracte active de ierburi siberiene.

Nu conține fluor, laurilsulfați, polietilenglicol, parabeni, componente abrazive grosiere, antiseptice, arome și coloranți sintetici. 

Nu a fost testat pe animale.

Compozitie

Ingrediente : emulsie de propolis de albine, un complex de extracte și uleiuri de badan, salvie, mușețel, geraniu și cătină.

Ingrediente (INCI): apă, sorbitol, silice hidratată, glicerină, lauroil sarcosinat de sodiu, extract de propolis, fenoxietanol, etilhexilglicerină, gumă de celuloză, mentol, zaharină sodică, gumă xantanică, extract de bergenia, extract de mușețel , extract de frunze salvie , extract de fructe de cătină , papain, ulei de mușcată- trandafir.

Utilizare

Curățați dinții și spațiile adiacente ale gingiilor cel puțin de două ori pe zi. Copiii își perie dinții în prezența adulților cu o cantitate de pastă de mărimea unui bob de mazăre. Pasta de dinți se recomandă să se combine cu un balsam de clătire pentru gura "Elbeshen".

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare

Tub de 75 ml.

Ingrediente pasta
-
Produse similare

Recenzii