Nou

Mai multe poze

  • Uyan Nomo Balsam - Arc flexibil
Cod produs: 402579

Uyan Nomo Balsam - Arc flexibil

Balsam natural de corp cu condroitină și sulf organic

56,00 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Balsam natural de corp cu condroitină și sulf organic

Acționează repede si îmbunătățește în mod semnificativ mobilitatea , se răcește și ajută la ameliorarea inflamației , efect rapid și de durată!

Specificatii

Beneficii

Mentolul și rășina de brad reduc  stăriile dureroase, ameliorează senzația de disconfort. 
Enzima papaya restaurează structura corectă a țesutului cartilaginos, îmbunătățește mișcarea fluidului articular. 
Condroitina promovează restabilirea țesutului cartilaginos și îmbunătățește activitatea motorie. 
Sulful organic îmbunătățește interacțiunea intercelulară în țesuturi, accelerează procesele de recuperare. 
Extractele de tătăneasă și cinci-degete, un complex de uleiuri esentiale (eucalipt, brad, rozmarin, tămâie, tătăneasă, cinci - degete, cuișoare) au un efect anti-inflamator natural, contribuie la refacerea cartilajului și pentru a reduce sentimentele de disconfort.

Compozitie

Ingrediente : guma de mentol și brad, enzima papaya, condroitină, extracte de sulf organic, extracte de struguri și sare, un complex de uleiuri esențiale ,extract de tătăneasă, extract de șapte-degete, ulei esențial de rozmarin ,ulei esențial de cuișoare

Ingrediente : apă , etoxigiglicol, trigliceridă caprilică / caprică, terebentină abies sibirica, carbomer, gliceril caprilat, mentol, camfor, papaia, sulfat de condroitină sodică, ulei de frunze de eucalipt , ulei de frunze brad siberian, ulei de frunze rozmarin , ulei de tămâie, extract de rădăcină tătăneasă, extract de rădăcină șapte-degete, acid caprylhidroxamic, glicerină, hidroxid de sodiu, ulei de frunze cuișoare.

Utilizare

Cu mișcări blânde de masaj se aplică balsam în zonele problematice ale corpului de 2-4 ori pe zi. Cea mai mare eficacitate este obținută prin aplicarea zilnică de cel puțin 2 săptămâni. Cu vânătăi se recomandă utilizarea ca comprese timp de 20-30 de minute.

Înainte de utilizare, recomandăm testarea produsului cosmetic pe cotul brațului - o posibilă manifestare a reacțiilor cutanate datorită intoleranței individuale a componentelor care alcătuiesc compoziția.

A se păstra la temperatura camerei, dar nu mai mult de 25 C, în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Ambalare
Tub de 100 ml.
Ingrediente Active Creme/Unguente
-
Produse similare

Recenzii