Centru de Stiinta si Inovatie

Centrul de Stiinta si Inovatie al Corporatiei Siberian Health.

Centrul de Stiinta si Inovatie este un departament al companiei care se ocupa cu cercetari biologice, cu dezvoltarea suplimentelor alimentare biologice noi si a programelor de utilizare a acestora. Compania colaboreaza eficient si intensiv cu institutii stiintifice si de cercetare la crearea unor produse competitive pentru mentinerea sanatatii.

Structura Centrului de Stiinta si Inovatie

Departamentul Stiintific: Sarcina departamentului stiintific este de a stabili parteneriate cu institute stiintifice si de cercetare importante, de a cauta tehnologii inovatoare si de perspectiva, de asemenea de a efectua teste de performanta pentru produsele biologice ale Companiei. Principalul rezultat al activitatii departamentului stiintific il reprezinta crearea retetelor personale care pot deveni cu timpul suplimente alimentare bioactive noi ale Corporatiei Siberian Health.

Centrul Stiintifico-Educational: In departamentul stiintifico-educational al Companiei lucreaza jurnalisti si oratori profesionisti care pregatesc materialele educationale si metodice, prezentari video despre produsele Companiei, si de asemenea organizeaza regulat seminare informationale despre produse in diferite regiuni ale tarii.

Baza de productie: Baza de productie transforma inventiile avansate ale oamenilor de stiinta si ale specialistilor Centrului de Stiinta si Inovatie in produse noi, pe care compania Siberian Health le lanseaza in numar de 10 denumiri in fiecare an. Echiparea cu linii de productie moderne cu o capacitate de productie sporita de pana la 120 000 cutii de produse pe zi, face procesul de productie rentabil.

Ideologia Centrului de Stiinta si Inovatie

Centrul de Stiinta si Inovatie al Companiei are misiunea nobila de a sustine stiinta autohtona si de a pune in practica inventiile de perspectiva ale cercetatorilor rusi. Potentialul stiintei rusesti este recunoscut in intreaga lume, insa din cauza dificultatilor economice, nu toate inventiile rusesti ajung pana la consumatorul rus, desi majoritatea reprezinta inventii veritabile ale stiintei.

Principalele directii ale activitatii Centrului de Stiinta si Inovatie:

  • Cautarea tehnologiilor de perspectiva si a substantelor biologice active, elaborate de catre institutele stiintifice autohtone.
  • Producerea retetelor de suplimente alimentare bioactive noi.
  • Testare pe scara larga a actiunii suplimentelor alimentare bioactive.
  • Eliberarea programelor de administrare a suplimentelor alimentare bioactive.
  • Activitate informationala: pregatirea materialelor tiparite si materialelor video, desfasurarea seminarelor cu privire la mentinerea sanatatii si utilizarea suplimentelor alimentare bioactive.

Departamentul stiintific

"Centrul de Stiinta si Inovatie efectueaza o misiune nobila de sustinere a stiintei autohtone" - In departamentul stiintific lucreaza consultantii stiintifici si experti cu experienta vasta in domeniul cercetarii, dezvoltarii si utilizarii SAB. In afara de specialistii angajati, in departamentul stiintific sunt invitati si diversi alti specialisti renumiti ai tarii din acelasi domeniu al medicinei.

Iurii Petrovici Ghicev - Doctor in stiinte medicale, profesor, academician al Academiei Ecologice din Rusia, conducatorul Centrului Stiintific si Educational ruso-bulgar Siberian Health.

Serghei Nicolaevici Udintev - Doctor in stiinte medicale, profesor al Universitatii de Stat de Medicina din Siberia, directorul intreprinderii "Biotehnologhia".

Vladimir Stepanovici Caranic - Doctor in stiinte medicale, medic primar oncologie medicala.

"Laboratorul sanatatii contemporane" este principala baza de productie.

Activitatea deplina a Centrului de Stiinta si Inovatie a Corporatiei Siberian Health ar fi fost imposibila fara propria productie. Prezenta tehnologiilor moderne de productie si a echipamentelor ajuta la transformarea rapida si in timp util a inventiilor rusesti in produse moderne si competitive.

Decizia cu privire la crearea centrului personal de testare si productie a fost luata inca din anul 1999, insa la mijlocul anului 2000, "Laboratorul sanatatii contemporane" a fabricat deja prima productie proprie. Aceasta data poate fi considerata o etapa noua din punct de vedere calitativ in dezvoltarea companiei Siberian Health. Productia proprie ofera Companiei avantaje stiintifico-tehnologice si comerciale enorme.